HOŞ GELDİN 2011

04-01-2011 7557 4 yorum. Yorum Ekle

Geride bırakılan yılların asla eskitemediği, her yeni giren yılda da, Beykoz'un prestijli mekanlarından olan Çubuklu Taç Restaurant ve A.Hisarı Sabancı Öğretmen Evini, yılbaşı akşamı ziyaret ettik.

Geride bırakılan yılların asla eskitemediği, her yeni giren yılda da, Beykoz'un prestijli mekanlarından olan Çubuklu Taç Restaurant ve A.Hisarı Sabancı Öğretmen Evini, yılbaşı akşamı ziyaret ettik.

Saatler 23.55'i gösterdiğinde, hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini yıllardır ilke edinmiş, işletmelerinin dekorasyonunu her yıl çağdaş normlarda dizayn eden, Çubuklu Taç Restaurant'a girdiğimizde karşılanacak yeni yıla birkaç dakika kaldığından heyecan en üst düzeydeydi.

Ölçülü ve saygın dostluluğunu hiç esirgemeyen işletme sahibi ile selamlaşıp, başladık deklanşörümüze basmaya, bu arada mekânda rastladığımız dostlarımız ile de selamlaştıktan sonra işletme sahibine teşekkür edip Taç Restaurant'tan ayrıldık.

İkinci durağımız A.Hisarı Sabancı Öğretmen Evi oldu. Bu işletmeye girerken Güvenlik Memuru bizleri tanıdığı için prosedür gereği, fotoğraf alacaksanız idareden izin alın uyarısını sıkıla sıkıla yaptı. Teşekkür ederek tabi ki her zaman olduğu gibi izin alacağımızı söyleyip, Müdür Yardımcısı odasına girdik, şansımıza son birkaç yıldır hep aynı Müdür Yardımcısı ile karşılaştığımızdan sözlü konuşmaya bile gerek kalmadan gözlerimiz ile anlaştık.

Öğretmen Evinde artık 2011 yılı başlamış olduğu için eğlencede en üst seviyeye çıkmış olduğundan olabilecek bir sıkıntıya meydan vermemek için salonun genel ve doğal halini fotoğraflamaya çalıştık. Yaptıkları Müzik ve İlçemizdeki hizmet sürekliliği ile örnek bir çalışma tempoları olan ünlü Müzisyenler Cemal Hoşgör ve Metin Şamdan ile yeni yıl kutlaması gerçekleştirdikten sonra, Müdür Yardımcısına ve Güvenlik Memuruna teşekkür edip mekândan ayrıldık.

İlçemizin huzuru için gece gündüz çalışmalar yapan Polisimizin yılbaşı akşamına ait özel çalışması olabilir düşüncesi ile bir karakolumuzu ziyaret etme düşüncemizden, Dedeoğlu Kavşağında Beykoz Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Ekiplerinin uygulamalarına rast geldiğimiz için vazgeçtik. Bir müddet seyrettiğimiz uygulamada, Asayiş Polisi kimlik denetimi yaparken, Trafik Ekibi ise her sürücüye alkol testi uyguladı. Genel olarak oldukça sakin geçen uygulamada, birkaç sürücü alkol sınırını aştığı için araçları parka çekilerek evlerine Beykoz Polisinin yardımı ile gittiler.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


04-01-2011 7557 4 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Fazlı Taşçı 04-01-2011

alışverişmi yaptınız

Bu habere karşılık doğuş haber felekten bir yılbaşı akşamı geçirmiştir diye tahmin ediyorum. Sizin masanızında fotografını koysaydınız. Çok güzel olmuş bazı tanıdıklarıda gördüm. Onlar ziçin iyi bir anı olarak kalır.

Doğuş Haber 04-01-2011

Açıklama

Gazetemizden Ozan Derviş, işletmenin sahibinin 20 yıllık dostudur,dostlukları Ozan beyin 20 yıl önce mensubu olduğu stk nın gecelerinin bu mekanda yapılmasıyla başlar. Gece organizelerinde salondan çıkarken tarafların istenmeyen tatsızlık yaşamaması, kuralların önceden ayrıntısına kadar görüşülüp karar altına alınmasından geçer. Ozan bey bu organizenin en iyi uygulayıcılarından olduğu için işletme sahibi ile arasında dostluk oluşmuştur. Ayrıca ailesi ile birlikte işletmenin 20 yıldır her yıl tekrarlanan yemek davetinede halen gidememiştir. 10 yıldırda her yılbaşı bu şekilde haber yapılır. Yine işletmlede bir bardak su bile içilmeden ayrılmıştır.Bu açıklamaya belki işletme sahibide ekleme yapar kanısındayız. Bilginize saygı ile sunulur.

MELİH 05-01-2011

HABER YAPMAK

özel gün ve gecelerde yapılan program ve etkinlikleri haber yapmak kadar doğal ne olabilir ki bir gazete ve gazeteci için. oldu ki işletme sahibi de haber yapan muhabir ve gazeteciyi de diğer konuklarının yanısıra misafir etmiş ağırlamış olsa bunun da altında onun zarif invce düşüncesinden başka ne düşünülebilir aranabilir ki. boş ve gereksiz bir yorum için gazeteniz bir de cavep verme nezaketinde bulunmuş. sıradan ama yapılması gereken bir haber olmuş sonuçta yayımlanan. Haberi yapan ve hazırlayan herkesin ellerine sağlık.

doğuş haber 07-01-2011

açıklama

sayın fatih yavuz yorumunuz kişisel özellik içerdiği için yayınlanmamıştır. belirtiğiniz gün için davet sıfatınız varsa siz veya bağlı olduğunuz kurum bir etkinlik yapmışta gazetemizden dikkatemi alınmamış, böyle bir oluşumun olmadığını, vurgulamaya çalıştığınız manevi özel günlerin değerini kimsenin kendi tekelinde tutamayacağını bilmenizi, saniyelerle kıyasladığınız konunun çok gerisinden takip ettiğinizi size hatırlatmak isteriz. bilginize saygı ile sunulur.

Toplam 4 yorum bulundu. 1-4 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 525
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 652
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 520
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 461
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 435
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 438
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 420
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 470
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1139
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 866