RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 833 Yorum yok. Yorum Ekle

Seçimlerin ardından, tıpkı Beykoz’da olduğu gibi Ülkenin dört bir yanında bahar havası hâkim oluyor.

Beykoz için harcadığı mesai ve emekleri için Murat Aydın'a teşekkür ederken, yeni Başkanımız Alaattin Köseler’e de görevinde yeniden başarılar diliyorum.

Uzun propaganda sürelerinin ardından, yorgun siyasiler ve kafası gürültüden şişmiş Halk, rahat bir nefes aldı.

Bazı çevrelerin, şaşırarak karşıladığı seçim sonuçlarını, Tebdili mekânda ferahlık vardır diyerek umutla karşılıyorum.

Beykoz’un giderilmesi beklenen bir çok sıkıntısı varken, Vatandaşın değerlendirmelerinde sık sık, bu Başkan, A sıkıntıyı halleder ama B sıkıntısını pekte önemsemez tarzı yorumlar duyuyorum. Bense, Siyaset sahnesinde yıllarını vermiş, kurduğu kadrosuyla Beykoz’un sorunlarına ilmek ilmek eğilecek bir Başkan hayal ediyorum.

Bu hayalim, vatandaşlardan duyduklarımın çok ilerisinde, bu hayalim topyekûn bir kalkınma meselesine parmak basıyor, lakin bu ateşten gömlek giyildikten, kollar sıvandıktan sonra artık bizlere sahne sizin demek düşüyor.

Yeni dönemde de, Halkın yanında olan bir Belediye Başkanı ve sorunları görmezden gelmeyen Belediyecilik faaliyetleri diliyorum. Beykoz yıllar sonra, siyasi dengeleri alt üst ederek, böyle bir sonuca ulaştıysa, hakkının hep daha iyisi olduğunu düşünüyorum. Bu haklarını Beykozlular önce değişimle istediler, şimdi de bu değişimle birlikte daha iyisine, daha güzeline ulaşma arzusuna inanarak başaracaklar.

Herkesin taşın altına elini koyduğu, hadi bakalım birazda siz uğraşın diyerek kenara çekilip izlemediği, temiz siyaset şemsiyesi altında hep daha iyisini elde etmek için, çalışan ve kazanan bir Beykoz istiyorum.

Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, bayramları bayram tadında, tıpkı çocukluğumuzda olduğu gibi coşku dolu yaşadığımız nice bayramlar diliyorum.

Sevgilerimle…