BİR DÜŞÜN ADAMIN YAKASINDAN

18-04-2024 1651 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz her siyasi dönemin adamı olanların bol olduğu bir yer olarak neredeyse tescillenmiş ilçe olma özelliğini, hala korumakta ve kimseye de bırakmamak niyetinde.


Halkın teveccühü ile Beykoz Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Alaattin Köseler’in, 20 yıla yakındır riyakârlıkları kanıtlanmış, kıvırcık duruşları tüm Beykoz tarafından bilinen zavallılar tarafından kuşatılmış olması konunun çok acı bölümü.

 

Bu zevatlar, çok iyi biliyor ki, yeni Belediye Başkanı Alaattin Köseler artık tecrübeli ve bugünlere gelebilmek için birçok vebali de beraberinde ödedi.

 

Aklınızı başınıza alın, çünkü en az benim kadar, tüm Beykoz’da kendisini iyi tanıyor. Şimdilik mütevazılığından sizin gibi asalaklara katlanıyor gibi görünmekte, bu süre içerisinde kendinize gelip biraz motor soğutmazsanız çil yavrusu gibi 20 yıla yakındır, hangi bilinmeyen mekânlarınızdaysanız, oralara geri dönmeniz yakındır.

 

Ha aklınız başınıza geldiyse, bırakında adam rahat rahat çalışmaya başlayabilsin. İnanın bunun tüm Beykozlulara faydası olacağı gibi kuşkusuz sizde faydasını göreceksiniz.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Beykoz Doğuş Haber Gazetesi,Alaattin Köseler,Ozan Derviş,Özel Haber



18-04-2024 1651 Yorum yok. Yorum Ekle