Taşlar Yerine, Köseler Makama Oturdu

05-04-2024 2132 1 yorum. Yorum Ekle

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Beykoz Belediye Başkanı olarak seçilen ve mazbatasını alan Alaattin Köseler, önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’dan görevi devraldı.

 

CHP Beykoz İlçe Örgütü, 31 Mart Yerel Seçimlerine Mahir Taştan’ın Kale Komutanlığında, Belediye Başkan Adayları Alaattin Köseler ve Örgüt Üyelerinin bitmek bilmeyen enerjilerini sandığa yansıtmaları sonrası, yine olağanüstü bir hukuksal lobi çalışmasıyla, seçim kurullarındaki git gelleri de aşarak mutlu sona ulaşıp “Taşları Yerine Köseler’i de Koltuğuna Oturttu”

 

31 Mart Yerel Seçimleri’nin Beykoz’da ki sonuçlarına olan itirazların Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilmesiyle Başkan Köseler mazbatasını aldı.

 

Mazbatasını İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Parti Meclisi Üyelerinin katılımıyla İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim alan Alaattin Köseler, ertesi gün sabah erken saatlerde Beykoz Belediyesi’ne devir teslim için geldi.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, İlçe Yönetimi, yeni dönem Beykoz Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin Belediye girişinde karşıladığı Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, devir teslime eşi Firdevs Köseler ve oğlu Ali Eren Köseler ile katıldı.

 

Belediye girişinde partililerle selamlaştıktan sonra küçük bir grup ile Başkanlık katına çıkan Köseler’i önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın karşıladı.

 

Kısa bir sohbet sonrası, Başkanlık makamına geçen Köseler ve Aydın katılımcılara hitap etti.

 

Açılışı yapan önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, 5 yıl boyunca Türkiye’nin ve İstanbul’un gözdesi, Boğaz’ın incisi Beykoz’a hizmet etmiş olduğu için hem şanslı, hem de gururlu olduğunu ifade ederek, 5 yıl boyunca Belediye Personeli ile birlikte geniş bir aile gibi gece gündüz Beykozlulara hizmet ettiklerini belirterek, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Konuşmasının devamında Başkan Aydın, 1999’da İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin iki tane en genç Meclis Üyesi olduğunu bunlardan birinin kendisi, diğerinin de Alaattin Köseler olduğunu belirterek, Beykoz Belediye Başkanlığı Mührünü yeni Başkan Köseler’e teslim etti.

 

Başkan Aydın’dan Beykoz Belediye Başkanlığı Mührünü alan Başkan Alaattin Köseler, hizmetleri için önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür ederek, Beykoz Belediyesi olarak iyi hizmetleri devam ettireceklerini, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, müdahale edilmesi gereken hizmetlere gerekli düzenlemeleri yaparak yeni projelerle Beykoz’da refahın artması için çalışacaklarını ifade etti.

 

Konuşmasının devamında Köseler, geride kalan 31 Mart seçimlerinde kendisine ve ekip arkadaşlarına destek veren tüm Beykozlu hemşerilerine teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından karşılıklı çiçek takdimleri sonrası Başkan Köseler ve Başkan Aydın, Belediye Başkanları köşesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Hatıra fotoğrafının ardından Murat Aydın merdivenlerde kendisini uğurlamak için bekleyen belediye personeline “Allahaısmarladık” dedi. Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ı aracına kadar yolcu etti.

 

Başkan Aydın’ı uğurladıktan sonra makamına geçen Başkan Köseler tebrikleri kabul etti.


İlk olarak eşi ve oğlunun tebriklerini kabul eden Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen tüm Beykozlularla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

Başkanlık Makamında gerçekleşen devir teslim törenini ilçe yerel basınından sadece Beykoz Doğuş Haber takip etti.


Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Alaattin Köseler,Murat Aydın,31 Mart 2024 Yerel Seçimleri,Mazbata,Devir Teslim

Videolar

Toplam 1 video bulundu.


05-04-2024 2132 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Sezer sönmez 05-04-2024

Egolarının kurbanı başkan

Syn murat aydına 2 yıl önce toplantıda dedim belediyede 1500 çalışan var ak parti rozetli hiçbiri seni istemiyor eşleri çocukları ile birlikte 4 bin oy yapar bizden karşı tarafa geçerse 8 bin oy yapar biz zaten 6 bin oyla alıyoruz burayı belediye personellerine düzgün davranın yardımcılarınızda aynı sizin gibi dedim ve alattin köseler muharrem erğül ve yücel çelik bileğin personele hitap davranış ilği ve alakasını anlattım ve egoları yüzünden kalemiz olan yeri kaybetti tek sorumlu murat aydın ve getirdiği yardımcılarının insan yerine koymadan çalıştırdığı personelin cevabıydı bu beykoz başka yere benzemez başkanını sevecek burası beykoz beykoz bir aile gibidir halkına eziyet eden insana oy vermez yeni yönetime başarılar diliyorum çalışan personel artık rahat eder insan yerine konulacaklar

Toplam 1 yorum bulundu.