
Beykoz’da siyasi partilerin ilçe başkanları, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarda birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma vurgusu yaparak tüm vatandaşların bayramını kutladı.
Ramazan
Bayramı kutlamalarını sosyal medya hesaplarından paylaşan İlçe Başkanlarının
mesajları şu şekilde;
AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan: “Değerli Beykozlu hemşerilerim. 11 ayın sultanı olan Ramazan ayını huzur ve bereket ile geride bıraktıktan sonra, bugün Ramazan Bayramı’nın coşkusunu ve sevincini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve dayanışmamızın en güzel göstergesidir. Bu mübarek günde gönüller açılır, kırgınlıklar giderilir, komşular, akrabalar, dostlar kucaklaşır. Aziz milletimiz nice zorluklara rağmen her zaman bir olmayı, diri olmayı, kardeş olmayı bilmiştir. Bayramlarımızda bu birliğin ve beraberliğin simgesidir. Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm büyüklerimizin bayramını kutluyorum. Şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırasını saygıyla yad ediyorum. Rabbim bu bayramı milletimize, İslam alemine ve tüm insanlık için hayırlara vesile kılsın. Beykoz’umuzun tüm sakinlerinin ve ailelerinin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk diliyor Ramazan Bayramınızı tekrar tebrik ediyorum.”
CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün: “Ramazan Bayramı’nın; adaletin, eşitliğin ve toplumsal dayanışmanın güçlendiği, hakkın ve hukukun egemen olduğu günlere vesile olmasını diliyorum. Bayramın, ülkemize huzur, halkımıza umut ve yarınlarımıza aydınlık getirmesini temenni ediyor; tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.”
MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi: “Rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan mübarek Ramazan ayını geride bırakırken; bayramın gönüllerimize huzur, hanelerimize bereket, milletimize birlik ve dirlik getirmesini temenni ediyoruz. Bayramlar; kırgınlıkların unutulduğu, kardeşliğin pekiştiği, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı müstesna zamanlardır. Bu mübarek günlerin, aziz milletimizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmesini diliyoruz. Başta kıymetli hemşehrilerimiz olmak üzere, aziz Türk milletinin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.”
İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir: “Memleketimizin dört bir yanında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, sevgiyle kucaklaştığımız nice güzel bayramlara. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”
Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Gökcan: “Aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; bu müstesna günlerin insanlığın barış, huzur ve refahına vesile olmasını diliyoruz.”
Deva Partisi
Beykoz İlçe Başkanı Şenol Korkmaz: “Tüm Beykozlu hemşerilerimin; kavuşmanın,
paylaşmanın, birliğin ve bereketin bayramı, Ramazan Bayramı mübarek olsun. Kalplerimiz
bir. Dualarımız bir. Birlikte nice bayramlara.”
Anahtar
Parti Beykoz İlçe Başkanı Onur Kaya: “Ramazan ayının manevi iklimini geride
bırakırken; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın pekiştiği bir
bayrama daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin
ve paylaşmanın simgesi olan Ramazan Bayramı’nın; ülkemize, milletimize ve tüm
İslam âlemine sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Tüm
vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, nice bayramlara birlik ve
beraberlik içinde ulaşmayı diliyorum.”
Beykoz,AK Parti,CHP,MHP,İYİ Parti,Saadet Partisi,Deva Partisi,Anahtar Parti,Özkan Ayduğan,Aydın Düzgün,Emre Çömlekçi,Akif Taşdemir,Hakan Gökcan,Şenol Kokmaz,Onur Kaya