Beykoz'un Kalbi İlçe Seçim Kurulunda Atıyor

02-04-2024 1781 Yorum yok. Yorum Ekle

31 Mart Yerel Seçimleri'nin Beykoz'daki sonuçlarına itiraz edildi, siyasi partiler seçim kurulunun önünde çıkacak kararı bekliyor.



Yapılan itirazlar sonrası Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nde bulunan İlçe Seçim Kurulu'nun önüne saat geçtikçe vatandaşlar toplanmakta. 

Konu ile ilgili ilçe yerel basınıma yazılı açıklamalarda bulunan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan "Yapılmaya çalışılan algı yönetimine karşı bir açıklama yapma gereği doğmuştur. İlçe başkanlığımızca birçok sandıkta hukuka aykırılıklar tespitler edilmiştir. Bu tespitlere ilişkin hukuki süreç başlatılmıştır. Milli irademizin yerini bulması, her bir oyun doğru tespit edilmesi için yasal süreç devam etmektedir." ifadelerine yer verdi. 

İlçe seçim kurulu önünde Beykoz Doğuş Haber'e açıklamalarda bulunan CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan "Şuan ilçe seçim kurulunun önündeyiz. İlçe seçim kurulu kararı biran evvel vermek yerine, kararı uzatma eğiliminde. İlçe Seçim Kurulu Hakimini hukuku uygulamaya, kararı biran evvel vermeye ve bu kadar Beykozluyu mağdur etmemeye çağırıyoruz. Beykoz Belediyesi'ni hak eden Başkanımız Alaattin Köseler'e biran önce mazbatasımın verilmesini istiyoruz." dedi. 


İlçe seçim kurulu önünde gerçeleşen bekleyişe ilerleyen saatlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılması bekleniyor.




02-04-2024 1781 Yorum yok. Yorum Ekle