BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 1027 Yorum yok. Yorum Ekle

Teşekkürler Beykoz…

Yapılan yerel seçimlerde, Beykoz Belediye Başkanı seçilen Sayın Alaattin KÖSELER’e sonsuz başarılar diliyorum…

Dostlarım, biz Beykozlular daha doğrusu BEYKOZ SEVDALILARI aklın yolu bir diyerek, Başkanımıza yetki vererek, yapılamayanları yapması için çok büyük bir sorumluluk verildi.

Ben İnanıyorum ki büyük sorunları halledecek, ilçemize spor alanında İstanbul’un en iyi ilçesi yapacaktır. Spor kulüplerine sahip çıkacaktır.

İlçemizdeki her şeye hâkim olduğunu biliyorum. Tabi ki Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk elden yavaş yavaş sorunları çözeceğine eminim.

Beni yakinen tanıyanlar bilirler, yanlış yapılan veya hiç yapılmayanlar varsa da onları da sizlerle paylaşacağımı bilir. Yalnız biraz süre vermeli hoş görümüzü de göstermeliyiz, anlayacağınız acele etmeyeceğiz.

Bir de en önemli konu, küfürlü konuşmalar yapmayacağız. Birbirimize saygı göstererek hakaret etmeyeceğiz. Seçimden önce bazı kendini bilmezler Başkan’a hakaretler ettiler, ağza alınmayacak kelimeler sarf ettiler. Belediyeyi kazanamaz diye yandaş yayınlar yaptılar. Her halde onlar şimdi gidip de yaptıklarını unutup sizinleydik diyemezler. Hayatta seçimi kazanamaz deyip şimdi ise kazanır demiştik demezler. Dik dururlar diye umuyorum.

Doğruları ve yanlışları yazacağım.

Selamlar…