Beykoz’da Bayram Coşkusu

10-04-2024 1439 1 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi Geleneksel Ramazan Bayramı Bayramlaşma programı Beykoz Belediye Meydanı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Belediye Başkanı Köseler, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak destekleri için teşekkür edip, sohbet etti.


Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve Belediye Meclis Üyeleri’nin vatandaşlarla bayramlaştığı sırada, belediye meydanının çeşitli noktalarında etli pilav, ayran, çay ikramı yapılırken, çocuklara da patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi.

 

Son yıllarda özlenen bir görüntüye kavuşan Belediye Meydanındaki Bayramlaşma Törenine; 2. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Av. Şevket Arıkan, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Spor Kulüpleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterinken, bayramlaşmaya Beykozluların genel olarak aileleriyle birlikte gelmeleri dikkat çekti.

 

Bayramlaşma sonrası eşi Firdevs Köseler ve oğlu Ali Eren Köseler ile Beykozluları selamlayan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler “Bu işin sağı solu yok, kazanan Beykoz. Ben bu alanda olan, olmayan tüm Beykozlulara en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum, iyi ki varsınız. Beykozlu Beykoz’da kalacak, Beykoz’u Beykozlular yönetecek dedik, bize inanarak ve güvenerek bizden yana iradenizi ortaya koydunuz. Sonrasında, birlikte kazandık, birlikte başardık, birlikte yöneteceğiz. Hepinizin bayramını kutluyorum. Burada bizlerle olan tüm Beykozluları kucaklıyorum. Bu süreçte emek veren herkese çok teşekkür ediyorum, başta ailem ve İlçe Başkanımız şahsında da tüm ilçe yönetimine, parti üyesi arkadaşlarıma ve bizi destekleyen tüm Beykozlulara kucak dolusu sevgiler sunuyorum. Beykozumuza hizmet eden tüm Beykoz Belediyesi çalışanı arkadaşlarımın da bayramını kutluyorum, iyi ki varlar. Kibir kaybetti, sevgi kazandı diyorum. Ekrem Başkanımın da sizlere sevgi ve saygılarını sunarak iyi bayramlar diliyorum.” şeklinde konuştu.  

 

Başkan Köseler’in konuşması sonrası alanda bulunan Beykozlular, ikramlar eşliğinde güneşli bir bayram gününde sohbet etme şansı buldular. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


10-04-2024 1439 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Alaattin Kılıç 11-04-2024

Tebrik

Son derece başarılı ve yoğun emek dolu bir foto haber yapmışsınız.Tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum...

Toplam 1 yorum bulundu.