CHP TOKATKÖY'DE ÇİFTE ETKİNLİK YAPTI

25-12-2010 7136 6 yorum. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Tokatköy mahallesi irtibat bürosunda kermes düzenlerken, mahalle temsilciliği de üyelerine, misafirlerine ve Tokatköy Halkına aşure dağıttı.

Son dönem yaptıkları çalışma programı ile daha çok fark edilen CHP Beykoz İlçe teşkilatında, Kadın Kolları İlçe siyasi ve sivil toplum hayatında en çok göze çarpmalarıyla dikkat çekmekte.Tokatköy mahallesi irtibat bürosunda düzenlenen kermes için, tedarik edilen ürünler ne alırsan 1TL'lik sembolik bir ücret ile ziyaretçilere sunuldu.

Konukların, Üyelerin ve Tokatköy Halkının ilgi gösterdikleri kermesin amacına ulaştığı görüldü. Mahalle temsilciliği sorumluluğunu arkadaşlarıyla birlikte devam ettiren, partinin tanınmış ismi Kenan Özdemir ziyaretçilerine aşure ikram ettiler.Yoğun kalabalıktan zaman zaman trafik tıkanırken, yoldan geçen araçların aşure isteyip, para vermek istemelerine partililer aşurelerin ücretsiz olduğunu söyleyerek, onlara da ikram ettiler.

CHP Beykoz İlçe Başkanı İsmet Konca, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeler, partililer ve halkın katıldığı aşure ve kermes gününde yenilen aşurenin ardından dua edildi.CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Şenol ve Mahalle Temsilciliği Sorumlusu Kenan Özdemir tüm katılımcılara teşekkür ederek, etkinliklerine yapılan ziyaretlerden mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Tokatköy mahallesi irtibat bürosunu ziyaret eden partililer, Paşabahçe Spor Kulübü lokalinde yapılacak olan İncirköy mahalle toplantısına katılmak üzere ayrılırken, Tokatköy'deki etkinlik gün boyu devam etti.

 




25-12-2010 7136 6 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Cemal 25-12-2010

CHP 'de neler oluyor

Sayın Doğuş Haber Yöneticileri objektif haberlerinizi okumaktan mutlu oluyorum. Fakat şu an yaşanan istifalar ile ilgili bilgi vermediğiniz için sizi eleştiriyorum. İlçe'de kazan kaynıyor siz farklı göstermeye çalışıyorsunuz. Sizin yayın çizginize uymuyor. Benim gibi birçok Beykozlunun bu konudaki araştırmanızı merak ettiğini düşünüyorum.

Doğuş Haber 25-12-2010

Açıklama

Sayın Cemal bey, yayın ilkemizi beğendiğinize çok sevindik,gözden kaçırdığınız önemli br noktayı hatırlatmak isteriz. On yıllık yayın dönemimizde bugün CHP'de olduğu gibi zaman zaman diğer Siyasi Partilerimizinde İlçe Yönetimlerinde problemli dönemler oldu.
Bu tür sorunları Partilerimizin iç meselesi olarak görüp, on yıllık zaman içerisinde hiç bir Partinin iç meselesini söylediğiniz ölçüde haber yapmadık. Yorumunuzda bahsettiğiniz gibi CHP Beykoz İlçe sorunları ile ilgili bir araştırmamızda söz konusu değildir. Kaldıki bu merakınızı giderecek kişiler, yaşanan sıkıntı ile ilgili isimleri geçen Yöneticiler ve İlçe Teşkilatının Başkanıdır. Bu konuda bir açıklama yapılmış olsa seve seve yayınlardık.Bilginize saygı ile sunulur.

ahmet ak 26-12-2010

tebrikler

sayin ozan dervis son donemde Beykozda yerel basin haberciliginde dogus haber calisanlarini ve sahsinizi kutluyorum.beykoz gundemini beykozlulara en objektif sekilde aktariyorsunuz.haberleri olaylarin icinden, kaynagindan yapiyorsunuz.. Basarilarinizin devamini diliyorum.

Erdem çelik 26-12-2010

c hp

merhaba kenan bey sizleri yürekden kutluyorum tokat köye chp bayrağını dikdiniz partililerimiz bir birlerni eleşdireceğine kenan beyi örnek alsın kenan beyi partililerimiz çalışmalarını görürler inşallah günü geldiğinde bir yerlere taşırlar ve halka hizmetet edeceğinden asla kuşkum yok böyle çalışkan ve dürüs insanlara ihtiyacımız çok kenan beyeye başarılarının devamını diliyorum

Hüseyin 26-12-2010

CHP Kesenin Ağzını Açmış

Gördüğüm kadarıyla bu sitede CHP haberleri atağa geçti, seçimler yaklaşınca CHP kesenin ağzını açtı galiba, iyi haberler fakat dün olmayınca bugün ard arda çıkması çok sırıtıyor. Okuyucunuz değildim, CHP haberleri yüzünden okuyucunuz oldum. Aslında hoşumada gitmiyor diğil.

Doğuş Haber 26-12-2010

Açıklama

Hüseyin bey,açıklama yapsak etik değil,yapmasak sözleriniz bizde sıkıntı yarattı.Bu sebepten yazdık.Etkinliğine davet eden her partinin haberine gidiyoruz.CHP söylediğiniz gibi son dönem bayağı hızlı.Kese olayına gelince,son yerel seçimlere 3 gün kala Belediye Başkan Adayının reklam tanıtımını 1 kez İlçe Başkanlığı verdi.Yine o dönemki İlçe Başkanı bir bayram,küçük bir bayram kutlaması verdi.Yakın zamanda da partisini seven bir CHP li referandum döneminde tanıtım banneri verdi.Onun dışında hiç bir alışverişimiz yoktur.Ve haber konularını parayla yapan bir kurum olmadığımızı bizi lütfen biraz inceleyin anlarsınız.Davet alıpta haberine gidemediğimiz 1 haber BBP var. (bizim mazeretimizden),habere 2 saat kala haber verdiği için 1 AKP var.

Toplam 6 yorum bulundu. 1-6 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 527
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 657
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 521
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 465
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 438
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 441
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 421
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 483
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 472
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1140
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 867