KÜÇÜK KEMANCILAR BÜYÜLEDİ

18-06-2008 12232 50 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Vakfı Küçük Kemancılar Müzik Grubu ilk konserlerini verdiler. Beykoz Vakfı Tiyatro Salonu’nu dolduran veliler ve izleyicilerden oluşan kalabalık büyük bir coşku ile sahneye çıkan afacanları seyretti.


Beykoz Vakfı Küçük Kemancılar Müzik Grubu ilk konserlerini verdiler. Beykoz Vakfı Tiyatro Salonu’nu dolduran veliler ve izleyicilerden oluşan kalabalık büyük bir coşku ile sahneye çıkan afacanları seyretti.


Küçük Kemancıların sahnedeki heyecanını tüm izleyenler paylaştılar.12 kişiden oluşan bu yetenekli gençler solo ve koro çalışmaları ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. Tek kişilik dinletilerinde yakaladıkları başarılarını, koro içerisinde öğretmenlerinin komutlarını pür dikkat dinleyerek üst seviyeye çıkardılar.


Küçük Kemancılara büyük müzik virtüözleri korodaki icraları boyunca eşlik ederken arkadaşlarının yönettiği afacanlarla birlikte olmaktan aynı zamanda saz arkadaşları olan Bengü Efsen’in yönettiği afacanlara eşlik etmekten aldıkları keyif yüzlerinden belli oluyordu. Küçük Kemancılar Müzik Grubu korodaki seslendirdikleri parçalar ile de büyük övgü topladılar. Seçtikleri şarkıların klasikler arasına girmiş eserler ve hatta marşlar olması dinletiyi faklı ve daha anlamlı kıldı.



Beykoz Vakfı Küçük Kemancılar Müzik Grubu, Beykoz’da çocuklardan oluşan tek müzik gurubu olma özelliğine sahip olduklarından, belki de bu nedenle üstlendikleri bu misyonun farkında oldukları için görevlerine dört elle sarılmışlar ve sonucunda muhteşem bir gece yaşatarak izleyenleri mutlu etmeyi başardılar.


Gecenin devamında bu 12 kişilik gruba bir yetenekli genç daha katıldı. Efe kostümü ve folklorik oyununu oynarken sergilediği sert bakışları, konsantresi ile izleyenlerden büyük alkış topladı.

Konserin bitiminde sahneye davet edilen Şaban Tören bu oluşumun Beykoz Vakfı Çatısı altında olmasından ve Beykoz Vakfı Müzik Koordinatörlüğünü de üstlenen Bengü Efsen ile çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Beykoz’da yapılacak çok işin olduğunu vurgulayan Tören, Vakıf olarak, Beykoz’un gündeme taşınmasında tetikleyici kuvvet olduklarını da sözlerine ekledi. Tören’in konuşması sonrasında Beykoz Vakfı Genel Sanat Yönetmeni Ülkü Erakalın ve Beykoz Halk Eğitimi Müdürü Mustafa Kül sahneye davet edilerek küçük afacanlara kurs belgeleri verildi.















18-06-2008 12232 50 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

ahmet 18-06-2008

tebrik

beykozda yaşanan bu güsel gün için emek veren öğrencilerimize teşekkür ederim.başarılarının devamı..

irem 19-06-2008

harika

ben konserdeydim bende küçük kemancılardan birisiyim adım irem çakmak
konserimiz çok keyifli ve neşeli geçti
gönül isterki her çocuk bizim gibi butür etkinlilere katılsın onlarında aileleri ve kendileri çok mutlu olacaklarımnıı biliyorum KÜÇÜK KEMANCILAR GRUBUNA katılsınlar isteyorum saygılarımla irem çakmak

oya 19-06-2008

onur verici

ben küçük kemancıların annesinden biriyim o akşamki konserde yaşadığımız heycan çocuklarımızın yaşadığı heycandan daha fazlaydı kızımı sahnede görmek beni ve eşimi çok mutlu etti çok onurlandık muhteşem bi geceydi herkezin orda olup o heycanı ve sevinci görmesini isterim küçük kemancıların daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum BEYKOZ VAKFINA VE BENGÜ EFSENE TEŞEKKÜRLERİMİ iletiyorum

Mehmet Servet EFSEN 19-06-2008

GURUR DUYDUM

Sevgili küçük kemancılar ve Bengü cüm. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Özellikle bu muhteşem konseri benim ailemden birisinin gerçekleştirmiş olması ve küçük kemancı üyelerinden birisinin Buse EFSEN inden benim yeğenim olması beni son derece onur ve duygulandırdı. Başta Bengü EFSEN olmak üzere tüm küçük kemancı kardeşlerime bizlere böyle bir anı ve duyguyu yaşattıkları için ben ve EFSEN ailesi adına çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamı diliyorum.

Hülya Uyanık 19-06-2008

süpersiniz

Üzüntüm, bu muhteşem küçük kemancıları ve öğretmenimizi görememek,bu sihirli sesleri duyamamak.Ama biliyorumki azim başarmak,başarmak mutluluktur. Söz veriyorum seneye sizi seyredebilmek için elimden geleni yapacağım. Sizi seviyorum Buse ve Bengü

mehmet akif ruli 19-06-2008

şimdinin minik geleçeğin büyük sanatcıları

başlıkta söylediğim gibi şimdinin minik geleceğin büyük sanatcıları olaçak minik kemencılar mıza ve onları büyük özveri ile yetiştiren öğretmenlerine bize bu güzel günü yaşattıkları için ve kendilerinden küçük kardeşlerine kemanı sevdirdikleri için son suz teşekkürlerimi sunar minik kemancıların yanaklarından öperim.

ismail büyük 19-06-2008

kardeşinden ablasına

ablam hani bir söz vardır ya

yuce mevla ne eylerse guzel eyler diye

işte bu laf tam senlik

benim ablam ne eylerse guzel eyler

en basından beri bu calışma için ne fedakarlık yaptıgını cok iyi bildiğim bengu ablam yine kendi gibi fguzel olan bi basarıyada imza atmış oldu. ama bunla sınırlı kalmmalaı bu guzellikleri bizlere dah acok sunmalısın ablam konserinde bunlunmayı isterdim ama malum olamadım beni affedersin umarım

inanınca herşey oluyor işte bak ablam

demmekki neymiş ablam inanmak inanmak inanmak..

allah yar ve yardımcın olsun ablam seni seviyorum

yaramaz kardeşin ismail büyük

Gönül Gürsoy 20-06-2008

Şaşırtıcı Güzellik

Genç Sanatçı adayları çalışmalarının başında, bu kadar destek bulup ilgi görüyorsa Beykoz oldukça şanslı demektir.Birkaç kez gittiğim Beykoz'da kültür adına böyle adımlar atılmasına sevindim, kursiyerleri ve öğretmenlerini tebrik ederim. Sitenizi yeni buldum inceliyorum, merak ettiğim inşallah diğer kurumlarada aynı yakınlıktadırsınız. İyi çalışmalar.

Keriman Ertunç 21-06-2008

Çok sevgili kızım Bengü'ye ve Küçük Kemancılara ......

Başarıları köyümüzü aştı..Hocaları Bengü ile Küçük Kemancıların sergiledikleri bu güzel performansı canı gönülden kutluyorum.Bu kadar kısa zamanda böyle bir konseri ortaya koymak çok zor bir iştir.Hepsine ilerisi için başarılar diliyorum.Öğretmenleri olan kızım Bengü Efsen'nin de önündeki zaman zarfında ,bu çalışmalarını daha güzel yerlere getireceğine eminim.Allah herşeyi gönlüne göre versin güzel kızım.....

YEŞİM 23-06-2008

Muhteşem

Sevgili arkadaşım; azmin ve başarından dolayı seni ve küçük kemancıları tebrik ediyorum. Muhteşem bir geceydi. Herkes harikaydı. Ne kadar alkış tutsak da az gelir. Hedef belirlemek, çalışmak, azim ve sonuç....Arkadaşım olduğun için gurur duyuyorum. Daha nice başarılara imza atman dileğiyle, yolun açık olsun...

Toplam 50 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 515
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 644
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 514
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 456
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 431
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 431
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 412
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1136
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 861