HASTANEMİZ ÇOK BEĞENİLDİ

10-06-2009 2656 1 yorum. Yorum Ekle

P.Bahçe Devlet Hastanesi yönetimi, Almanya-Mülheim Contilia Gmbh St Marien Hastanesi yönetimini konuk etti.


P.Bahçe Devlet Hastanesi yönetimi, Almanya-Mülheim Contilia Gmbh St Marien Hastanesi yönetimini konuk etti.


5. Dönem Beykoz Belediye Başkanı döneminde başlatılan, kardeş Şehirler çalışması ile başlayan gelişmeler, artık ülkeler arasında kurumsal olarak ta yapılmaya başladı.

Ziyareti ilk başlatan taraf olan P.Bahçe Devlet Hastanesi Yönetimi, iadeyi ziyaret kapsamında ziyaretlerine gelen Alman heyeti, kısa bir süre Başhekimlik makamına aldıktan sonra, kendileri için ayrılan ikram ve hastanenin tanıtımının yapılacağı teras kata çıkıldı. Nefis deniz manzarasına hayran kalan Alman heyet Başhekim Yardımcısının gerçekleştirdiği sunum eşliğinde kahvaltı gerçekleştirdi.

Hastane tanıtımı ve kahvaltının ardından, Alman heyete Acil Servis, Poliklinikler, Görüntüleme merkezi ve yatak hizmeti verilen servisler gezildi. Konuklar hastanenin işleyiş şekline hayran kalmalarına rağmen, polikliniklerde ve acil serviste muayene edilen hasta sayısına şaşırdılar. Konu ile ilgili Almanya’da aile hekimliğinin oturmuş bir sistem olması, aynı uygulamanın Türkiye’de aşamalı olarak uygulanmaya başlandığı ve tam anlamında oturmasının süreç alacağı açıklaması yapıldı.

Alman heyet daha sonra Beykoz Kaymakamını makamında ziyaret etti. Konukları ile yakından ilgilenen Beykoz Kaymakamı, ziyaret ile ilgili sorularının cevabını aldıktan sonra ziyaret sona erdi.

Contilia Gmbh St Marien Hastanesi ve P.Bahçe Devlet Hastanesi yetkililerinden oluşan heyet son olarak, Beykoz Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler. Alman konuklar her gittikleri yerde Türk Misafirperverliğinin güzel örnekleri ile karşılandılar. P.Bahçe Devlet Hastanesi, Beykoz Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı konuklarına Beykoz’un simgesi olan minyatür cam ürünler armağan ettiler.

Ziyaretlerin sonunda Beykoz Belediye Başkanı Alman Konuklar için İBB Beykoz Korusu Tesislerinde yemek verdi. Yemekte’ de yaşanan hoş sohbet ve ziyaretin memnuniyeti, mesleki dayanışmanın önemi ve fikir alışverişi öncelikli konu oldu.

Ziyaretler esnasında heyete, yaptıkları açıklamaların biraz daha anlaşılır olması için sorular soran Beykoz Basını, kendilerine yapılan açıklamalardan son derece mutlu olurken, 5. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ ün Danışmanlığını yapmış ve heyette bulunan eski danışmanın,(Türk) zaman zaman yerel basının arasına girip, Türk ve Alman Hastane Yetkililerini zorda bırakacak sorular sorulmasında ısrarcı olması basın mensupları tarafından yadırgandı. Kardeş şehir uygulaması sırasında Almanya’da yaşanan sıkıntıları gündeme getirmeye çalışan eski danışmana bu konuların yeri nezaket ziyareti olmadığı, onların ayrı bir ortamda konuşulması gerektiği hatırlatıldı.


Eski Danışmana ayrıca bu çalışmanın alt yapısında büyük emeği olan Beykoz’un 5. Dönem Belediye Başkanına gelişiniz ile bilgi verdiniz mi verdiyseniz sizi mutlaka ziyaret eder dediğimizde tavırlarının ve davranışının hoş olmadığı gözden kaçmadı.











10-06-2009 2656 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

merve 11-06-2009

care

hastahanemiz dört dörtlük ama acilde iranlımı ne bi doktor var hastayı insan olarak görmüyor azarlıyor aynı azarı bende eşittim biraz kendine gelmesi lazım

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1176
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 922
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 765
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 727
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 690
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 678
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 663
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 523
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1180
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 916