POLİSİMİZ GÖZ KAMAŞTIRDI

25-05-2008 4775 3 yorum. Yorum Ekle

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet ve Projeleri Geliştirmek amacıyla düzenlenen yemekli gece Anadoluhisarı Sabancı Öğretmen evinde yapıldı.



Beykoz Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Yönetiminin ve Beykoz Emniyet Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı organizasyonda konuklar keyifli bir gece geçirdiler. Gece de Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışmaları, slâyt gösterimi ile konuklara aktarılırken, sunumu izleyen davetlilerin İlçe Polisinin başarılı çalışmalarıyla gurur duydukları yüzlerinden okunuyordu.




Ünlü sanatçı Cem Davran’nın sunumu ile başlayan gecede özenle hazırlanmış sahnede Murat Göğebakan, Işın Karaca ve Ülkü Erakalın konuklara unutulmaz anlar yaşatırken, Davut Güloğlu geceye geç katıldığı için sahne yapamadı. Güloğlu sahne yapamamasına rağmen geç vakite kadar oturup konuklarla sohbet etti.





Konuklara gece hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Ayhan Şişman’ın basın açıklamasını ve Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak’ın konuşma metnini orijinal hali ile aktarıyoruz.




Dernek Başkanı Ayhan Şişman’nın Basın Açıklaması;
Beykoz Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği olarak ben ve Yönetim Kurulumuzda bulunan arkadaşlarım ile birlikte büyük bir özveri ile Emniyet Teşkilatımızın eksiklerini ve derneğimizce karşılanması gereken ihtiyaçları için hizmetimiz devam etmektedir. Amacımız, Emniyet Teşkilatımızı daha iyi düzeye ulaştırmak ve halkımıza daha yakın olmaktır.





YÖNETİM KURULU
Yönetim Kurulu Başkanı: AYHAN ŞİŞMAN,Yönetim Kurulu Bşk.Yard. : HALİM ŞİŞMAN,Yönetim KuruluMuhasip: RAFET ŞİŞMANOĞLU,Yönetim Kurulu Sekreter: AYHAN DEMİR, Yönetim Kurulu Üyesi: SALİH HORASANLI

Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak’ın konuşması;
SAYIN KAYMAKAMIM, SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM, İL EMNİYET MÜDÜR VEKİLİM, İL EMNİYET MÜDÜR YARDIMCILARIM VE DEĞERLİ EŞLERİ, DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI, HANIMEFENDİLER VE BEYEFENDİLER; DERNEĞİMİZİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU HUZUR GECESİNE HOŞ GELDİNİZ, ŞEREF VERDİNİZ...

BEYKOZ’UN GÜVENLİĞİ VE HUZURUNUN TEMİNİ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞAN BEYKOZ EMNİYETİ, BEYKOZ HALKININ HUZUR VE GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK, İNSAN HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİNİ KORUMAK, TÜRK MİLLETİNİN VE DEVLETİNİN DÜŞMANI OLAN UNSURLARI ETKİSİZ HALE GETİRMEK; ANAYASAL DEMOKRATİK DÜZENİ YAŞATMAK İÇİN BÜYÜK BİR GAYRETLE, FEDAKÂRCA ÇALIŞMAKTADIR. BEYKOZ POLİSİ; ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARI DOĞRULTUSUNDA, DEMOKRATİK, LAİK VE SOSYAL HUKUK DEVLETİ İLKELERİNE BAĞLI HİZMET BİLİNCİ İLE BEYKOZ HALKININ HİZMETİNDEDİR.

BU BAĞLAMDA; 2008 YILI MAYIS AYI İÇERİSİNDE BEYKOZUN DAHA GÜVENLİ BİR İLÇE OLABİLMESİ VE OLAYLARA DAHA HIZLI VE SERİ MÜDAHALE EDİLEBİLMESİ AMACIYLA 5 ADET MOTORSİKLETLİ POLİS TİMİ VE 13 ADET MOBİL EKİP ARACI HİZMETE GİRMİŞTİR.

AYRICA BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN, İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜMÜZ HİZMET BİNASI YAPIMI İÇİN KAVACIKTA 5500 METREKARE ARAZİ TAHSİS EDİLMİŞ OLUP, MODERN BİNAMIZIN PROJESİ HAZIRLANARAK SON AŞAMAYA GELİNMİŞTİR.

BEYKOZDA GÜVENLİK KONUSUNDA SON 6 AY İÇERİSİNDE DAHA FAZLA TEKNOLOJİK YATIRIM YAPILMASI GEREKTİĞİ DÜŞÜNCESİ İLE 250.000$ LIK MOBESE (KENT GÜVENLİK SİSTEMİ) KAMERALARI SİZ BEYKOZLULARIN DA DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. ANCAK BU YATIRIMLAR HEDEFLEMİŞ OLDUĞUMUZ CADDE VE SOKAKLARA KOYMAK İSTEDİĞİMİZ MOBESE KAMERALARI İÇİN YETERLİ OLMAYIP BEYKOZUN GÜVENLİĞİ İÇİN BU KAMPANYAYA DESTEKLERİNİZİN ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTEDE DEVAM EDECEĞİNİ UMUT EDİYORUZ.

FİLİZ MEDYA YÖNETİM KURULUNA VE GECEMİZE KATILARAK BİZLERİ ONURLANDIRAN BİRBİRİNDEN DEĞERLİ SANATÇILARIMIZA VE BEYKOZLULARA TEŞEKKÜR EDER, EN DERİN SAYGILARIMI SUNARIM. ARZ EDERİM.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ve eşi Necla Ergün, Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül ve yardımcıları,Ak Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, CHP İlçe Başkanı Ayten Kayalıoğlu, BBP İlçe Başkanı Özer Güneş, DP İlçe Başkanı Selami Çiçek, İstanbul İl Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın Eşi Hülya Cerrah, İl Emniyet Müdürü Vekili Engin Koçak, Samsun Emekli Vali Yardımcısı, eski Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe, 3.dönem Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, eski İlçe Emniyet Müdürü Kaan Bal, Araştırmacı-Gazeteci Uğur Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Beykoz İlçe Jandarma Komutanı Zafer Saz, Tapu Müdürü Gülten Doğantemur, Kadastro Müdürü Selahattin Elalmış, Özel İdare Müdürü Ali Demirol, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Kül, Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Kılıç ve Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, Eğitimciler, Sivil Toplum Kuruluşları, İşadamları ve İlçe Emniyeti Yöneticileri eşleri ile müzikli gecenin katılımcıları oldular.





Beykozlu olduğu bilinen birçok ünlü, slâyt gösterisinde Polis ve gece hakkında görüşlerini aktardılar. Murat Göğebakan, Işın Karaca’nın müzikleriyle coşan davetliler Ülkü Erakalın’nın Yeşilçam nostaljisiyle duygulu anlar yaşadılar.






Sabancı Öğretmen Evi’nin önüne demirlemiş motordan atılan havai fişek gösterisi ve Işın Karaca’nın ayakta söylettirdiği 10.Yıl Marşı geceye katılanların coşkusunu doruklara çıkardı. Konukların ağırlanması ile görevli Emniyet Mensupları ve Dernek Yöneticileri ev sahipliğinin en güzel örneklerini göstererek misafirleri ile yakından ilgilenmeleri, geceye katılanların övgüsünü aldı.








25-05-2008 4775 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

FAHRİ ORMANLI 25-05-2008

"HER MESLEĞİN KENDİNE ÖZ SIKINTILARI VARDIR"

MERHABA; SEVGİLİ DOĞUŞ HABER GAZETESİ OKURLARI HİÇ KİMSENİN ŞÜPESİ YOK Kİ HER MESLEĞN KENDİNE ÖZGÜ SIKINTILARIDA GÜZELLİLLERİDE KUŞKUSUS VAR. İŞTE BU SIKINTILARI BU GÜZELLİKLER PAYLAŞILINCA O GÖREVE TALİP OLANLAR VE O GÖREVİ YERİNE GETİRENLER DAHA HUZUR İÇERSİNDE OLUR. HER KİM OLURSA OLSUN BU GECEYİ ONURLANDIR HER KİŞİ FOTOĞRAFLARDAN'DA BELLİ OLDUĞU GİBİ GECEYE AYRI BİR DEĞER KATMIŞ. UNUTMAYALIMKİ KÖTÜLÜKLER UNUTULDUK'ÇA İYİLİKLER PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR. SAYGILARIMLA. "FAHRİ ORMANLI"

Onur Kaya 25-05-2008

Beykozlu Olmak Ayrıcalık

Polis gecesinin haberini okuduğumda fotoğraflarını incelediğimde birkez daha farkına vardımki Beykozlu olmak bir ayrıcalık.
Bize bu ayrıcalığı keyif içerisinde yaşatan Polisimizin Polis Bayram bir kez dahaı kutluyor, başarılı geceleri içinde tebrik ediyorum.

yusuf boydak 04-06-2008

o bizim gururumuz

hakan müdürüme elazığdan sevgiler, onunla gurur duyuyoruz

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 518
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 646
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 517
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 458
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 432
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 434
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 414
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 481
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1137
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 863