OFD BEYKOZ İFTARINDA DUYGULAR DORUKLARA ÇIKTI

06-08-2012 5300 1 yorum. Yorum Ekle

Beykoz’da eğitim kurumu disiplini ile üyelerine ve topluma ders verircesine hizmet ve proje üretmeye çalışan TOFD Beykoz Şubesi Yönetimi, Dernek Merkez bahçesinde iftar daveti verdi.

Beykoz’da eğitim kurumu disiplini ile üyelerine ve topluma ders verircesine hizmet ve proje üretmeye çalışan TOFD Beykoz Şubesi Yönetimi, Dernek Merkez bahçesinde iftar daveti verdi.


Hayırsever aile Serdar-Halime Uraylı ailesinin sponsorluğunda gerçekleşen iftar davetinde, dernek üyesi engelliler ve onların aileleri ile TOFD Beykoz Şubesinin çalışmalarını çok yakından takip eden, kendi çalışma koşulları ekseninde kendilerinden talep edileni fazlasıyla yerine getiren gönüllü grubunun katıldığı iftar davetinde tüm katılımcılar ayrıcalıklı bir akşam geçirdiler.


İftar akşamına TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yemeğin sponsoru Uraylı ailesi, CHP İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi İlyas Yılmaz, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Safi, Beykoz Konakları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Duruk, Mobil Yöneticisi Tamer Mert, OFD Beykoz Şubesinin Sporcusu Milli Tenisçi Ebru Bulgurcu, Trakyalılar Dernek Başkanı Sacit Kaya ve Ortaçeşme Camii İmamı Seydi Aksoy, çok sayıda OFD Üyesi ve onların aileleri hazır bulundu.


Seydi Aksoy Hocanın okuduğu Kuran-ı Kerim sonrasında dualar ile açılan iftar’da Aydın Ustanın hazırladığı iftar menüsü afiyet ile yenildi.


Dernek Başkanı Saniye Efe yaptığı konuşmada gecenin sponsor ailesine ve kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan, OFD için proje hazırlanmasına ve bunların uygulanmasına desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen davette bulunan tüm OFD dostlarına teşekkür ederken, iftar akşamının önemine ve ortadaki tablonun güzelliğine vurgu yapıp, Beykoz OFD’nin kurulmasına ve bu günlere gelmesine büyük katkısı olan Beykoz Konakları Vakfı Başkanı Mahmut Duruk ile birlikte, yemeğin sponsoru Serdar Uraylı’ya  plaket verdiler.


Yıllar önce Uraylı Ailesinden akülü araç alan Küçük İnci Dernek Atölyesinde hazırladığı uğur böceğini Halime Uraylı’ya hediye etmesi ile duygusallaşan ortamda, Halime Uraylı Küçük İnci’den bu uğur böceklerinden daha da üretmesini isteyerek,  uğur böceklerinin bir kısmına ücret karşılığında talip olduğunu belirtip, küçük İnci’ye nazik davranışı için teşekkür etti.


TOFD Beykoz Şubesinin çalışmalarını bizler yazmakla bitiremeyiz, haberimizin spotunda da belirttiğimiz gibi “artık Beykoz Omurilik Felçliler Derneği” bir okul ve bu okulda yaşananlar yazmakla anlatılacak gibi değil, eğer örnek isterseniz, sitemizin arama motoruna OFD BEYKOZ yazıldığında sözlerimizin ispatı ortaya çıkacaktır.


Biz sadece, tüm Beykozların boş zamanlarında bu okul ile ilgilenmelerini önerebiliriz, çünkü bu okulda herkesin öğrenebileceği bir şeyler var ve herkesin birikimini paylaşabileceği birileri var. Yeter ki bu dernek ile bir şekilde irtibat halinde olalım…




06-08-2012 5300 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Nuray AK 14-08-2012

TOFD ve DOĞUŞ Ailesi

Bizler bu yola çıkarken, Sizin o onur veren tabirinizle okulumuzu açarken hep güzellikleri hayal etmiştik. Genel Başkanımız Ramazan Bey de bizi o yönde donatmıştı. Yıllar geldi geçti, hayal ettiklerimiz bir bir gerçekleşti şükürler olsun. Tabi bizler hayal ve çalışmalarda sınır tanımıyoruz, bu dipnotumuz. Ancak belirtmekten haz duyuyoruz ki, çalışmalarımız da asla yalnız olmadık. Beykoz'luyuz, Beykoz'dayız, Beykoz'un kadirşinas emektarlarıyla omuz omuzayız. İlle de Doğuş Haber, ille de Ozan Bey...Size çok teşekkür ederiz her güzellikte ve zorlukta haberlerinizle yanımızda olduğunuz için. Saygılarımızla...

TOFD Beykoz Şubesi

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

13-06-2024 Yorum yok. 787
Neyir Erkan Şişman

TUVA

13-06-2024 Yorum yok. 634
Erdal Uzuner

ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR

13-06-2024 Yorum yok. 614
Asiye Çakır

SİZ KAZANDINIZ, BİZ KAYBETTİK...

13-06-2024 Yorum yok. 787
Cüneyt Pulant

BURUK BAYRAM

13-06-2024 Yorum yok. 648
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri

13-06-2024 Yorum yok. 663
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAPRAK DÖKÜMÜ

13-06-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

KURBAN KESMENİN ÖNEMİ?

13-06-2024 Yorum yok. 701
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 564
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 800