FERİT İNAL LİSESİNDE PİLAV GÜNÜ GELENEĞİ DEVAM EDİYOR

03-06-2024 864 Yorum yok. Yorum Ekle

Son yıllardaki başarılarıyla İstanbul’un sayılı okullarından olan ve oldukça yüksek puanlamalar ile giriş yapılabilen, Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği’nin Alaattin Kılıç Başkanlığındaki Yönetimi Geleneksel Pilav Günlerini Okul Bahçesinde gerçekleştirdiler.


Geleneksel Pilav Günü’nde okulun eski öğrencileri ve öğretmenleri ile mevcut öğretmenleri ve öğrencileri, ortak değerleri olan Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi Pilav Gününde bir arada olup, özel saatler geçirmenin keyfini çıkarttılar.


Okul bahçesinde düzenlemesi yapılan alanda, katılımcılar okullarında olmanın mutluluğunu yaşarken, eski öğrencilerin sınıflarını dolaşmaları sonrasında gerek okulun halihazırdaki öğrencileri gerekse eski öğrencilerinden oluşan müzisyenler günü farklı kılan programlar gerçekleştirdiler.


Okul Müdürü Dursun Şen ve Mezunlar Derneği Başkanı Alaattin Kılıç yaptıkları kısa selamlama konuşmalarına, tüm katılımcılara etkinliklerine katıldıkları için teşekkür ederek, Pilav Günlerinin önemine değindikten sonra, katılımın önümüzdeki senelerde daha da arması temennisinde bulundular.


Okul Müdürü ve Dernek Başkanı kullandıkları ortak dilde, nitelikli öğrenciler yetiştirerek onların bu okulun mezunu olduklarını bilmek, kendilerini tarifsiz mutlu edeceği gibi okula yeni kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler içinde, referans kriteri olacağından bahsettiler.


Gün boyu devam eden pilav gününün bir diğer konukları ise Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Sucuoğlu, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Gülsüm Arıkan Yılmaz, Uğur Gökdemir, Özgür Özçelik, Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Aydın gibi pek çok isim zaman sürecinde pilav gününün ziyaretçisi oldular.   

 

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


03-06-2024 864 Yorum yok. Yorum Ekle