Halk Buluşmaları Meyvesini Verdi, Riva Pazar Yeri'ne Kavuşuyor

24-05-2024 965 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in Riva Mahallesi'nde gerçekleştirdiği halk buluşmasında, pazar yeri talebinde bulunan vatandaşların isteği için hemen harekete geçildi, Riva Mahallesi'nde kurulacak pazar yeri için incelemelerde bulunuldu.


Riva Mahallesi'nde gerçekleşen halk buluşması sırasında, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'e vatandaşlardan gelen pazar yeri isteği için hemen harekete geçildi.



Başkan Alaattin Köseler'in konu ile ilgili görevlendirdiği Beykoz Belediye Meclis Üyesi Özlem Vural Gürzel, Riva Mahallesi Muhtarı Mevlüt Eren, Beykoz Pazarcılar Derneği Başkanı Sabri Sevgi ve İstanbul Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Memet Emin Yarar ile birlikte Riva Mahallesi'nde incelemelerde bulunarak, kurulacak pazar yeri ile ilgili incelemelerde bulunuldu.


Bir başka etkinlik için geldiğimiz Riva Mahallesi'nde rastladığımız heyet, konu ile ilgili Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş'e açıklamalarda bulundu.


İlk olarak Mahallesindeki pazar yeri ihtiyacını, gerçekleşen halk buluşmasında Başkan Köseler'e aktarılmasının ardından çalışmaların başladığını ifade eden Riva Mahallesi Muhtarı Mevlüt Eren, Başkan Alaattin Köseler, Meclis Üyesi Özlem Vural Gürzel, Beykoz Pazarcılar Derneği Başkanı Sabri Çiçek ve Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Memet Emin Yarar'a teşekkür etti.


Muhtar Eren'in ardından konuşan Beykoz Pazarcılar Derneği Başkanı Sabri Sevgi, gelen talebi Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Memet Emin Yarar'a ilettiklerini ve incelemelerde bulunduklarını ifade etti.


Beykoz Pazarcılar Derneği Başkanı'nın ardından konuşan Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Memet Emin Yarar, Beykoz Pazarcılar Derneği Başkanı Sabri Sevgi, Belediye Meclis Üyesi Özlem Vural Gürzel ve Mahalle Muhtarı Mevlüt Eren ile yaptıkları incelemeler sonrası, kışın 10 bin, yazın ise 30 ile 40 bin arasında nüfusu olan bir mahallede pazar yerinin mutlaka olması gerektiğini ifade ederek, incelemelerin olumlu olduğunu, ilerleyen zamanda bürokratik sürecin en kısa zamanda başlayacağını belirterek, Rivalılara hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Memet Emin Yarar'ın ardından CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Özlem Vural Gürzel'de gerçekleşen halk buluşması sonrası Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in tensipleriyle hemen harekete geçerek görüşmeleri gerçekleştirdiklerini ve Riva pazar yeri için incelemede bulunduklarını belirterek kendilerinin yerel seçim önceside Riva'da ki pazar ihtiyacını tespit ettiklerini ifade ederek yakında Rivalıları pazar yeri ile buluştıracaklarını söyledi. 




24-05-2024 965 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

Dokuzuncu köy ile onuncu köy arasında yolculuk...

26-09-2024 Yorum yok. 894
Neyir Erkan Şişman

SAHİP ÇIKIN

26-09-2024 Yorum yok. 748
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

OZAN DERVİŞ İLE DOBRA DOBRA...

26-09-2024 Yorum yok. 774
Tuncay Ünde

Beykoz Devlet Hastanesi’nde Önemli Gelişme

26-09-2024 Yorum yok. 846
Yaprak Akın

Boğaziçi İmar Kanunzedeleri-3-

28-09-2024 Yorum yok. 725
Erdal Uzuner

KONUT SORUNU VE DÖNÜŞÜM

26-09-2024 Yorum yok. 802
Hacı Arıcı

BEYKOZ’DA GENÇLER VE GENÇ BİR SİYASETÇİ

26-09-2024 Yorum yok. 947
Cüneyt Pulant

Ümidimiz umutsuzluğa döndü...

26-09-2024 Yorum yok. 898
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

28-08-2024 Yorum yok. 1054
Asiye Çakır

ERİYORUZ !...

28-07-2024 Yorum yok. 1495