Beşiktaş Spor Kulübü Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri, kapılarını ilk kez BJK Beykoz Futbol Okulu öğrencilerine açtı.

03-04-2009 13330 24 yorum. Yorum Ekle

BJK BEYKOZ FUTBOL OKULU ÖĞRENCİLERİNİN KARTAL YUVASI HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİ

Beykoz’da ciddiyeti istikrarı ve profesyonel futbol alt yapısı çalışmaları ile takdir toplayan BJK Beykoz Futbol Okulu, Mustafa Denizli Hoca’dan alınan özel bir izin ile ilk defa Nevzat Demir Tesisleri’ne kabul edilen futbol okulu oldu.
Bu iznin çıkmasında en önemli faktörün Ercan Hoca’nın kariyeri ve çalışma prensiplerinin olduğunu bizi kapıda karşılayan yetkililerden öğrendik.

Beykoz’da ciddiyeti istikrarı ve profesyonel futbol alt yapısı çalışmaları ile takdir toplayan BJK Beykoz Futbol Okulu, Mustafa Denizli Hoca’dan alınan özel bir izin ile ilk defa Nevzat Demir Tesisleri’ne kabul edilen futbol okulu oldu. Bu iznin çıkmasında en önemli faktörün Ercan Hoca’nın kariyeri ve çalışma prensiplerinin olduğunu bizi kapıda karşılayan yetkililerden öğrendik.


Tesislerin girişinde bizleri Türkiye Futbol Okulları sorumlusu ve BJK yöneticisi Nedim Sarsmaz, Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak, İdari Sorumlu Bahattin Baydar karşıladı.



Yürüyerek antrenman sahasına giderken yöneticiler bizlere “Ercan Hoca’ya çok güvendiklerini, yapmış olduğu çalışmaların onlara gurur verdiğini, BJK çizgisini hiçbir zaman bozmadığını görmekteyiz. Ayrıca bu çalışmalar sonucunda inanıyoruz ki Beykoz Futbol Okulumuzdan çok önemli futbolcular yetişecekler hatta ziyaret ettikleri bu tesislerde bir gün onlar da Beşiktaş formasını terleten birer futbolcu olacaklar” diye anlatırken sahanın kapısına ulaşmış olduk.



Biraz bekledikten sonra Mustafa Hoca kapıda göründü Ercan Hocam hoş geldiniz çocuklar sizler de hoş geldiniz diyerek bizleri Kara Kartal’ın kalbi olan çalışma sahasına aldı. Tanışmaların ardından Ercan Hoca, Mustafa Denizli’ye hitaben “Hocam size bir hediyemiz var BJK Beykoz Futbol Okulu olarak yanında getirdiği çok özel yapılmış bir vazoyu kendisine hediye etti. Daha sonra sırasıyla futbolcular sahaya çıkarken gelen futbol okulumuzun öğrencileri ile tokalaşıp bol bol fotoğraf çektirdiler, sohbet ettiler.


Mükemmel bir ortam vardı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde toplu fotoğraflar çekildikten sonra takım, ısınmak için ayrıldı. Mustafa Denizli Hoca “gelin bakalım yavru kartallar” diyerek etrafına topladı futbol okulumuzun öğrencilerine yaklaşık 20 dakika çok özel anılarını anlattı hatta 6 yaşında iken Beşiktaş seçmeleri için evden kaçtığını “bende BJK sevgisinin bu kadar büyük yeri vardır” diyerek futbolcu olmak için neler yapmaları gerektiğini bir bir anlattı.


Ercan Hoca ile de biraz sohbet ettikten sonra Futbol Okulu öğrencilerine hitaben “ziyaretiniz için teşekkürler, sizler Türk Futbolu’nun yeni nesilleri olacaksınız, hiçbir zaman pes etmeyin unutmayın başarılı olanlar çok çalışanlardır” diyerek sözlerini bitirdi. Daha sonra Bahattin Baydar eşliğinde tüm tesisi dolaşıp bol bol fotoğraf çekildi. (Doğrusunu söylemek gerekirse Beşiktaş Kulübü, müthiş bir tesis yapmış, emeği geçen herkesi kutlamak lazım)


Bir saatlik ziyaretimizin sonuna geldik. Çocuklarımızın gözündeki bu mutluluğu gördükten sonra hiçbir şeyin hayal olmadığını anlatan bu ziyareti hazırladığı için bir Beykoz’lu olarak sayın Ercan ACAR’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.. Beykoz’lu gençlerimizin ufkunu açmak için vermiş olduğunuz emeğiniz için tüm aileler adına sağolun Hocam…



03-04-2009 13330 24 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

ercan acar 10-04-2009

bjk fut okulu

sevgili ozan bey size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ,bizimle beraber ümraniye tesislerimize kadar gelip bu anlamlı ziyaretimizi takip ettiğiniz için, öğrencilerim için çok önemli idi bu ziyaret çünkü çoğunun ulaşılmaz olarak gördükleri futbolcularla bir araya gelmesi, sıcak anlar yaşayıp duygular bölüşmeleri, onların 'da kendileri gibi aynı yollardan geldiklerini öğrenmeleri hepsine güç verdi, çok çalışıldığında hayatlarında nelerin değişeceğini gördüler, belkide birgün içlerinden bazıları o sahalarda antrenman yapacaklar kim bilir ,ben elimden geldiğince hepsine bu fırsatı sunmaya çalışacağım , ayrıca bjk kulübü futbol okulumuzun ciddiyetinin farkında olduğundan ilk olarak bizi kabul etmeside benim adıma çok önemli idi bana ve yardımcılarıma güvendiklerini gösterdiler .Bana güvenen insanları hiç bir zaman yanıtmadım, mevlam sağlık verdiği sürecede yanıtmayacağım.

saygılarımla
ercan acar

Sertan Guleren 10-04-2009

teşekkürler

Öğretmenlerim ve aradaşlarımla beraber bjk li futbolcularla buluşmaktan gerçekten çok mutlu oldum.

Ayrıca bu spor klübune devam etmekte beni çok mutlu ediyor,öğretmen ve aradaşlarımı çok seviyorum...

Mert tepebağ 12-04-2009

beşiktaş

ben bu okulda hem futbolu hemde kardeşliği öğrendim. Çok eğitici bir yer. En son gezimiz olan Nevzad Demir Tesisleri gezimiz bizi çok mutlu etti. Ercan hocamıza çok teşekkür ederim. Bize futbolcuları görme heyecanını yarattığı için ve bize iyi bir futbol öğrettiği için çok teşekkür edrim.

cihat 12-04-2009

teşekkürler ercan hocam

organizasyonu hazırlayan ercan hocamıza cok teşekkür ediyoruz.gercekden bi mucize gibi biseydi.hayallerim gercek oldu :) teşekkürler ercan hocam...

ertuğrul 12-04-2009

ercan hoca

bence hayata binler hoca var ama en güzel hocamız bende ercan hoca güzel eyiten ovsayf ıkynca kızar ama icinden planlarımnı hep bizle paylaşır

İbRaHiM KıRaN 13-04-2009

tesekkur

tesislere ilk ayak bastığımda kendimi dahada hırslandırdım ve gelecekte hedefimin burası olduğunu düşündüm ve bu istek gercek olursa Ercan hocanın emeğiyledır....ve bize bu güzel organizasynları hazırlayan Ercan hocamıza çok tesekkur edıyorum dogus habere basarılar diliyorum :)....:)

oğuzhan atalay 14-04-2009

beşiktaş

ben beşiktaş futbol okuluna gelince çok heyecanlandım. pazar günü geldiğim zaman maç vardı. maçta çok heyecanlandım.Hiç ama hiç iyi oynamadım.sonra biraz alışınca daha iyi oynamaya başladım.gerçekten kulübümu çok seviyorum . hocalarımıda çok seviyorum.

Yasin Atalay 14-04-2009

beşiktaş

Ben beşiktaşlı futbolcuları hayatımda ilk kez Nevzat Demir tesislerinde gördüm.
Beşiktaş futbol okulunda biz bir aile gibi ve kardeş gibiyiz.Ben hocalarımı,arkadaşlarımı ve beşiktaş futbol okulunu çok seviyorum.Teşekürler Ercan hocam.

cengiz 18-04-2009

ERCAN HOCAYA TEŞEKKÜR EDERİZ

beşiktaş kulübünün bize gösterdiği ilgiden dolyaı teşekkür ederim.hayellerimi süsleyen bir gündü.beşiktaş camiasına ve ercan hocamıza çoteşekkür ederim

oğuzhan 30-04-2009

saygılarımla ercan hocam

BENİM VE KULÜP ARKADAŞLARIMI NEVZAT DEMİRTESİSLERİNE GÖTÜRMEK İÇİN EMEK HARCAYAN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ÖZELLİKLE ERCAN HOCAMA ERCAN HACAM BEN VE KULÜP ARKADAŞLARIMIN ÖNÜNE BÜYÜK BİR IŞIKTUTUYO VE TUTMAYADA DEVAM EDECEKTİR SAYGILARIMI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM SAYIN ERCEN HOCAM

Toplam 24 yorum bulundu. 11-20 arası listeniyor.
Ozan Derviş

DURUMDAN VAZİFE ÇIKARTANLAR

28-04-2025 Yorum yok. 776
Neyir Erkan Şişman

UNUTANLAR MECLİSİ

28-04-2025 Yorum yok. 720
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

10.KÖYLÜ...

28-04-2025 Yorum yok. 654
Asiye Çakır

İNSAN İLERLEDİĞİ YERDE ANLAM BULUR

28-04-2025 Yorum yok. 662
Erdal Uzuner

HİZMET FAKİRİ BEYKOZ

28-04-2025 Yorum yok. 610
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEP GEÇMİŞ OLSUN DEMEKLE Mİ KALACAĞIZ?

28-04-2025 Yorum yok. 541
Cüneyt Pulant

Değerli Beykozlular,

28-04-2025 Yorum yok. 701
Hacı Arıcı

ZELZELE SURESİNİ İYİ ANLAMAK

28-04-2025 Yorum yok. 629
Yaprak Akın

KONUT SATIN ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN

28-04-2025 Yorum yok. 538
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 1120