İHH Beykoz 6 Şubat Deprem Felaketi’ni Unutmadı

06-02-2024 966 Yorum yok. Yorum Ekle

İnsani Yardım Vakfı İHH Beykoz İlçe Temsilciliği, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen deprem felaketinin yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlar için Kuran-ı Kerim Tilaveti düzenledi.

 

İHH’nın Kavacık’ta ki Dernek Merkezi’nde düzenlenen program, İHH Beykoz İlçe Temsilcisi Ekrem Tuncer ve Yönetimi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

 

Programa Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel, Yeniden Refah Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Mustafa Kazım Alpay ve İHH Beykoz Gönüllüleri katılım gösterdi.

 

Programın açılışını yapan İHH Beykoz İlçe Temsilcisi Ekrem Tuncer, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Bozbay, Kamil Ayanoğlu ve Murat Kahraman’a sözü verdi.

 

Tuncer’in ardından Bozbay, Ayanoğlu ve Kahraman; 6 Şubat Deprem Felaketi’nde hayatını kaybeden yurttaşlar için Kuran-ı Kerim, ilahi, kaside ve dualar okuyarak, Allahtan rahmet dilediler.

 

Programın kapanışı için tekrar söz alan İHH Beykoz İlçe Temsilcisi Ekrem Tuncer, anlamlı etkinliklerine katılan Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Kazım Alpay, Beykoz Doğuş Haber Gazetesi ve İHH Gönüllülerine teşekkür ederek, 6 Şubat 2023 günü gerçekleşen deprem felaketinin acılarının hala taze olduğunu, 50 binin üzerinde vatandaşın deprem felaketinde hayatını kaybettiğini ifade ederek, hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet dileyip, Gazze’de ki vahşetin hala devam ettiğini, Beykozluların alış veriş yaparken boykota devam etmesi gerektiğini vurguladı.

 

Program, Ekrem Tuncer’in konuşması sonrası sona erdi. 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


06-02-2024 966 Yorum yok. Yorum Ekle