Anadolu Hisarı Ortaokulu'nda Yeni Öğretim Yılı Heyecanı

12-09-2023 1141 1 yorum. Yorum Ekle

Türkiye genelinde 20 milyon öğrenci, 2023-2024 eğitim öğretim yılına merhaba dedi. Beykoz’da yeni eğitim öğretim yılı kapsamında pek çok okul kendi bünyesinde açılış programı düzenlerken, Anadolu Hisarı Ortaokulu’da bu okullardan bir tanesi oldu.

 

Müdürlüğünü, Beykoz’un tecrübeli eğitimcilerinden Mustafa Bülbül’ün yaptığı Anadolu Hisarı Ortaokulu öğrencilerini, gerçekleşen açılış programında mutluluk ve heyecan duyguları sardı.

 

Okulun bahçesinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış programı kapsamında Okul Müdürü Mustafa Bülbül, öğrenciler, öğretmenler ve velilere hitaben gerçekleştirdiği konuşmasında, 2023-2024 eğitim öğretim yılının, başta Anadolu Hisarı Ortaokulu öğrencilerine olmak üzere tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, uzun süren yaz tatili boyunca öğretmenleri olarak, öğrencilerini çok özlediklerini, yıl içerisinde tüm öğrencilerinin okulun eğitim kadrosundan alacakları eğitimleriyle, akademik anlamda başarıyı yakalanacağına kuşkusuz inandığını, bunun yanında spor, kültür ve sanat gibi aktiviteler de de geçmişte olduğu gibi başarı göstererek, ilçede fark yaratacaklarını ifade edip konuşmasını sonlandırdı.

 

Okul Müdürü Mustafa Bülbül’ün konuşması sonrası 5. Sınıf olarak okula yeni başlayan öğrenciler, çekiliş yöntemiyle eğitim görecekleri şubeleri kendileri belirleyerek, büyük bir coşku içerisinde sınıflarının yolunu tuttular.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


12-09-2023 1141 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

MUSTAFA BÜLBÜL 13-09-2023

AÇIK TEŞEKKÜR

Yerel basınımızın köklü geçmişe sahip haberlerine teyit etme ihtiyacı olmadan güvenilen DOĞUŞ HABER gazetesi imtiyaz sahibi,haber müdürü, muhabir ve çalışanlarına,Her zaman egitime,egitimciye destek olan, özellikle 2023-2024 eğitim öğretim yılı ANADOLUHİSARI ORTAOKULU açılş töreni ve ilköğretim haftası kutlama proğramlarımızı sayfanızda paylaştığınız için TEŞEKKÜRLERİMİZİ sunarım.

Toplam 1 yorum bulundu.