Beykoz’da Öğrenciler 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına “Merhaba” dedi

11-09-2023 1277 Yorum yok. Yorum Ekle

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ilk ders zili ile başladı. Tüm Türkiye’de 20 milyon öğrenci okullarında, yeni ders yılına başlarken Beykoz’da da eğitim yılı açılışı Güzelcehisar İlkokulu’nda gerçekleşti.

 

2023-2024 eğitim öğretim yılı her yıl olduğu gibi Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına sunulan çelenk ile başladı. Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleşen törene Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ile Paşabahçe İlkokulu Öğrencileri katılım gösterdi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Paşabahçe İlkokulu’nun öğrencileri eşliğinde, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini Atatürk Anıtına sundu.

 

Çelenk sunma töreni sonrası Anadolu Hisarı Güzelcehisar İlkokulu’nda gerçekleşecek 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı açılış programına geçildi.

 

Müdürlüğünü okula yeni atanan Adem Yıldız’ın yaptığı Güzelcehisar İlkokulu’nda gerçekleşen açılış programına Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Başkan Yardımcısı Manolya Demirören, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Safi, Anadolu Hisarı Mahallesi Muhtarı Güzin Merve, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Veliler katılım gösterdi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Öğrenci konuşması ile devam etti. 4-A sınıfı öğrencisi Emir Durmuş’un gerçekleştirdiği öğrenci konuşması sonrası açılışı, Okul Müdürü Adem Yıldız yaptı. Yıldız, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başta öğrenciler olmak üzere öğretmenler ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, tatil sonrası artık ders çalışmanın zamanının geldiğini vurgulayıp, tüm öğrencilere başarılar diledi.

 

Okul Müdürü Adem Yıldız’ın konuşması sonrası Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’da selamlama konuşmaları gerçekleştirerek öğrencilere başarılar dilediler.

 

Protokol konuşmaları sonrası öğrenci gösterilerine geçildi. 2-A sınıfı öğrencileri Memleketim gösterisini sergilerken, 3-A sınıfı Flamenko, 4-B sınıfı Modern Dans gösterisi ve 3-C sınıfı öğrencileri de Kafkas Oyunları’nı sergilediler.

 

Gösterilerin ardından 1-C sınıfı öğrencisi Lina Göktaş, 1-B sınıfı öğrencisi Yasemin Sandıkçıoğlu, 1-A sınıfı öğrencisi Buse Yılmaz günün anlam ve önemini bildiren şiirlerini seslendirdiler.

 

Gösteri ve şiir dinletisinin ardından İlköğretim Haftası Kutlama programı sona erdi. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan öğrencilere Beykoz Belediyesi’nin defterlerinden hediye ettiler. Program sonrası Okul Aile Birliği katılımcılara ikramda bulundular.

 

Çelenk sunma töreni ve İlköğretim Haftası açılış programını ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber takip etti. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


11-09-2023 1277 Yorum yok. Yorum Ekle