Düzgün ve Yavuz Aileleri’nin Mutlu Günü

09-09-2023 1371 Yorum yok. Yorum Ekle

Önceki dönem CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün oğlu Volkan Düzgün, geçmişte CHP Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Beyza Yavuz ile dünya evine girdi.

 

Hidiv Kasrı’nda Düzgün ve Yavuz Ailelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen nikâh törenine Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Adnan Güner, Recayi Çelik Bahar Doğru, Anadolu Kavağı Mahallesi Muhtarı Sevim Lüleburgaz, Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Aydın, Kavacık Mahallesi Muhtarı Yasemin Şahin, KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı İsmet Konca, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Başkanları, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Derneği Başkanı Erdal Öztürk, Gaye İnsan Derneği Başkanı Bilgehan Murat Miniç, CHP’den pek çok ilçenin İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ile Düzgün ve Yavuz Aileleri’nin komşuları, akrabaları ve yakınları katılım gösterirken Aydın Düzgün misafirleriyle yakından ilgilendi.

 

Kokteyl sonrası gerçekleşen genç çiftlerin nikahını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın kıydı. Başkan Aydın, gelin Beyza Yavuz’un Karadenizli olması hasebiyle imza öncesi damat Volkan Düzgün’e arkadaşları ile birlikte horon oynattı.

 

Şahitlerin ve misafirlerin huzurunda genç çiftin nikâhını kıydığını dile getiren Başkan Aydın, Volkan ve Beyza çiftine, evlilikte sevgi, saygı ve sabrın çok önemli olduğunu ifade eden nasihatlerde bulunarak evlilik cüzdanını geline takdim etti.

 

Çekilen hatıra fotoğrafı sonrası nikah merasimi sona ererken takı törenine geçildi.


 

Beykoz Doğuş Haber Ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Düzgün ve Yavuz Ailelerini tebrik ediyoruz.  




Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


09-09-2023 1371 Yorum yok. Yorum Ekle