Beykoz Çayır Festivali Karadenizliler Gecesi ile Final Yaptı

05-09-2023 1163 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Beykoz Çayır Festivali’nin finalini Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği, Beykoz Rizeliler Derneği ve Beykoz Trabzonlular Derneği yaptı.

 

Başkanlığını Mehmet Yılmaz’ın yaptığı Beykoz Rizeliler Derneği, Başkanlığını Erdal Uzuner’in yaptığı Beykoz Trabzonlular Derneği ve Başkanlığını İsmet Konca’nın yaptığı Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen yöre gecesi öncesi derneklerin stantlarında vatandaşlara yöresel ikramlarda bulunuldu.

 

Adnan Akgül’ün başarılı sunumlarıyla gerçekleşen yöre gecesine Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, CHP Beykoz İlçe Yönetimi, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Beykoz Muhtarları, Kızılay Beykoz Şube Başkanı Mustafa Gürkan, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Beymez Başkanı Erdal Öztürk, İl ve Bölge Dernekleri Başkan ve Temsilcileri, Rize ve Trabzon Dernekleri’nin il, ilçe dernekleri ile çok sayıda Beykozlu katılım gösterdi.

 

Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı İsmet Konca, Beykoz Trabzonlular Derneği Başkanı Erdal Uzuner ve Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz’ın selamlama konuşmalarıyla başlayan kültür etkinliği, Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği’nin İbrahim Demircioğlu yönetiminde sergilediği halk oyunları gösterisi ile devam etti.

 

Halk oyunları gösterisinin ardından gecenin ilk solisti olan Alamatra Grubu sahne aldı. Alamatra Grubu’na konseri sonrası teşekkür çiçeğini Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın takdim etti.

 

Çiçek takdimi sonrası alanda bulunan Beykozlulara hitap eden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Belediyesi’nin ilçede faaliyet gösteren 19 İl ve Bölge Derneği’nin katılımı ile gerçekleştirdiği Beykoz Çayır Festivali’nin Beykozlular tarafından 9 gün boyunca ilgi ile takip edildiğini, gerçekleşen etkinliklerin kalitesinin çok yüksek olduğunu, ilçe sakinlerinin memnuniyetlerini her fırsatta kendisine ve çalışma arkadaşlarına bildirdiklerinin altını çizerek tüm Dernek Başkanları ve Temsilcilerini sahneye davet etti.

 

Başkan Murat Aydın, Dernek Başkanlarına Beykoz Çayır Festivali’ne olan katkılarından dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket takdiminde bulunuldu. Başkan Aydın’ın ardından Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Erdal Uzuner’de Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın şahsında Beykoz Çayır Festivali’ne katkıda bulunan tüm Belediye personeline teşekkür ederek günün anısına Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a plaket takdim etti.

 

Konuşmaların sonunda Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Çayır Festivali’nde Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nün büyük emeğinin olduğunu belirterek alanda bulunan Müdürleri sahneye davet etti.

 

Alanda bulunan Sosyal İşler Müdürü Anıl Çınar, Kültür Müdürü Basri Akdemir ve Zabıta Müdürü Murat Avşar sahneye gelirken, alanda bulunmayan Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Akif Kılıç’ın yerine alanda bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü Emekçisi, bizzat Başkan Murat Aydın tarafından sahneye davet edilerek teşekkür edildi, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği’de Kültür, Temizlik, Zabıta ve Sosyal İşler Müdürlerine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

Protokol konuşmalarının ardından Karadenizli sanatçı Onur Atmaca sahnesine geçildi. Atmaca, Karadeniz yöresini türküleriyle karış karış dolaşarak Beykozlulara bitmeyen enerjisi ile farkındalıklı anlar yaşattı.

 

Sanatçı Onur Atmaca’ya teşekkür çiçeğini Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı İsmet Konca takdim etti.

 

Onur Atmaca konseri sonrası gecenin finalini Koliva Grubu yaptı. TRT Müzik ekranlarında gerçekleştirdiği programı ile tüm Türkiye’nin tanıdığı Koliva Grubu’nun solisti İlhan Gülten ve ekibi Beykozlulardan tam not aldı. Gece boyu kurulan horonların ardından Koliva Grubuna teşekkür çiçeğini Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz verdi.

 

Beykoz Rizeliler Derneği, gece boyu stantlarının girişinde kurdukları kazanlarda pişirdikleri 1250 adet mısırı Beykozlulara ücretsiz ikram etti.

      


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


05-09-2023 1163 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

Dokuzuncu köy ile onuncu köy arasında yolculuk...

26-09-2024 Yorum yok. 894
Neyir Erkan Şişman

SAHİP ÇIKIN

26-09-2024 Yorum yok. 748
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

OZAN DERVİŞ İLE DOBRA DOBRA...

26-09-2024 Yorum yok. 774
Tuncay Ünde

Beykoz Devlet Hastanesi’nde Önemli Gelişme

26-09-2024 Yorum yok. 846
Yaprak Akın

Boğaziçi İmar Kanunzedeleri-3-

28-09-2024 Yorum yok. 725
Erdal Uzuner

KONUT SORUNU VE DÖNÜŞÜM

26-09-2024 Yorum yok. 802
Hacı Arıcı

BEYKOZ’DA GENÇLER VE GENÇ BİR SİYASETÇİ

26-09-2024 Yorum yok. 947
Cüneyt Pulant

Ümidimiz umutsuzluğa döndü...

26-09-2024 Yorum yok. 898
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

28-08-2024 Yorum yok. 1054
Asiye Çakır

ERİYORUZ !...

28-07-2024 Yorum yok. 1495