Tokatlılar ve Ordulular Beykoz Çayırı’nda Buluştu

04-09-2023 1407 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği Beykoz Çayır Festivali Beykozlu Ordulular Derneği ve Beykoz Tokatlılar Derneği’nin ortak kültür etkinliği dile devam etti.

 

Beykoz Tokatlılar Derneği Başkanı Bülent Kılıç ve Beykozlu Ordulular Derneği Başkanı Sezayi Biçer ile her iki derneğinde Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen kültür akşamı her iki derneğin karalahana çorbası ve Tokat sarması ikramları ile başladı.

 

Gerçekleşen yöre gecesine AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat,  Ordu-Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sağlam ve Feruz Kutsal, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, CHP Beykoz İlçe Yönetimi, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Muhtarlar, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Beykoz Yöre Dernekleri ile Tokat ve Ordu Yöresinin STK Temsilcileri hazır bulundu.

 

Ordu ve Tokat yöresi halk oyunları gösterisi ile başlayan kültür birlikteliğinde ilk olarak sahneye Beykoz Ordulular Derneği Başkanı Sezayi Biçer ve Yönetimi davet edildi. Biçer, Beykoz Çayır Festivali için Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti. Konuşması sonrası Dernek Başkanı Sezayi Biçer, geceye olan katkılarından dolayı AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer, Mesudiye Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Onur Okutan’a plaket takdim etti.

 

Ordulular Derneği’nin ardından Beykoz Tokatlılar Derneği Başkanı Bülent Kılıç ile Yönetimi sahneye davet edildi. Başkan Kılıç, etkinliklerine uzaktan yakından katılan tüm misafirlerine teşekkür ederek, iyi ve mutlu bir akşam geçirmelerini temenni etti.

 

Başkan Bülent Kılıç konuşması sonrası geceye olan katkılarından dolayı CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Bahar Doğru, MHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Asuman Meydan, Erbaa Federasyonu Başkanı Hüseyin Koyuncu ve gecenin sponsoru Osman Albayrak’a plaket takdiminde bulundu.

 

Protokol konuşmaları ve plaket takdimlerinin ardından Erol Aydoğan ve Seyhan Güler konserine geçildi. Her iki sanatçı da programları boyunca, en popüler eserleriyle birlikte, yöresel müzik kültürlerini de Beykozlular ile buluşturarak mükemmel bir müzik ziyafeti çektiler.

 

Sanatçılar Erol Aydoğan ve Seyhan Güler’e konserleri sonrası Dernek Başkanları teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundular.

 

Yöre gecesini ilçe yerel basınından sadece Beykoz Doğuş Haber Gazetesi takip etti.


Yöre gecesi öncesi Beykoz Belediyesi, çayırda bulunan çocukları da unutmayarak Yazar Arzu Başlantı’nın sunumuyla Masal Saati etkinliği gerçekleştirdi.




Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


04-09-2023 1407 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

YÜZE DOST, KALBE HAİN OLMAMAK

23-04-2026 Yorum yok. 1474
Neyir Erkan Şişman

HAYATTAN KOPAN BIR NESİL

23-04-2026 Yorum yok. 707
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

GELİŞEN TEKNOLOJİ İLE İNSANLIK NEREYE...?

23-04-2026 Yorum yok. 599
Asiye Çakır

BEYKOZ SİYASETİNDE HAFIZA KAYBI

23-04-2026 Yorum yok. 990
Hacı Arıcı

RUHUN GÜCÜ

23-04-2026 Yorum yok. 632
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BİR NESLİ KAYBETMEDEN…

23-04-2026 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

Sahadaki Gerçekler: Görünenin Ötesi

23-04-2026 Yorum yok. 498
Erdal Uzuner

MART GÜNDEMİ

17-03-2026 Yorum yok. 2580
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 5468
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 11173