Sivas, Kastamonu ve Sinop Kültürleri Beykoz Çayırı’nda Buluştu

02-09-2023 1224 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Beykoz Çayır Festivali’nde Beykoz Sivaslılar Derneği, Kastamonulular Dayanışma Derneği Beykoz Şubesi ve Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Beykoz Şubesi kültürlerini Beykoz Çayırı’nda vatandaşlarla buluşturdu.

 

KASDER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, SİYAD Beykoz Şube Başkanı Cemal Çolak ve Beykoz Sivaslılar Derneği Beykoz Şube Başkanı Sezgin Sönmez ile üç derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kültür etkinliğine Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, SİYAD Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Çeliker, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sağlam ve Feruz Kutsal, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Beykoz Muhtarları, STK ve Spor Kulübü Temsilcileri ile çok sayıda Beykozlu katılım gösterdi.

 

Çocuk gösterileri sonrası yöre gecesi Sivas, Sinop ve Kastamonu halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile başladı. Halk oyunları gösterisinin ardından sahne alan ilk sanatçı Sinop yöresini temsilen Yağmur Yalçın oldu. Yalçın’ın konseri sonrası kendisine SİYAD Beykoz Şube Başkanı Cemal Çolak günün anısına çiçek takdiminde bulundu.

 

Yağmur Yalçın konseri sonrası KASDER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, SİYAD Beykoz Şube Başkanı Cemal Çolak ve Beykoz Sivaslılar Derneği Beykoz Şube Başkanı Sezgin Sönmez ile etkinliğin protokol konukları Beykozlulara hitap ederek, Beykoz’da ki 19 İl ve Bölge Derneği’ni Beykoz Çayır Festivali’nde buluşturan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Yönetimine teşekkür ederek, günün anlam ve önemini bildiren konuşmalarını gerçekleştirdiler.

 

Protokol konuşmaları sonrası Sivas yöresinin temsilcisi Ayaz Aydın sahne aldı. Aydın’a konseri sonrası teşekkür ve anı çiçeğini Beykoz Sivaslılar Derneği Başkanı Sezgin Sönmez takdim etti.

 

Ayaz Aydın konseri sonrası Beykoz Çayır Festivali’nin müdavimlerinden, Kastamonu dendiğinde akla gelen ilk sanatçılardan Hasan Yılmaz sahne aldı.

 

Yılmaz, Beykozlular için seçtiği özel repertuvarıyla dinleyenlerini hop oturttu hop kaldırdı.


Konseri sonrası sanatçı Hasan Yılmaz’a teşekkür çiçeğini KASDER Genel Başkanı Remzi Şen ve Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık takdim etti.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


02-09-2023 1224 Yorum yok. Yorum Ekle