Osman Topuz’un El Sanatları Sergisine İlgi Her Geçen Gün Büyüyor

14-07-2023 1487 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’un El Sanatları Tasarım Sanatçısı ve Doğuş Haber Gazetesi Köşe Yazarı Osman Topuz’un Beykoz merkezde açtığı Emeklinin El Sanatları showroomuna ilgi her geçen gün artıyor.


Dünyaca ünlü Keman Virtüözü Canan Anderson ve uluslararası projelerde olan imzaları ile bilinen, Beykoz’un tanınan simalarından Mimar Cem Yılmaz çiftinin sahibi oldukları mekanı, bir ay süre ile El Sanatları Tasarım Sanatçısı Osman Topuz’a tahsis etmeleriyle Sanat Merkezi haline gelen Showroom Beykozluların buluşma noktası olmuş durumda.

 

Anadolu Hisarı’nda ki evinin bahçesine kurduğu atölyesinde birbirinden değerli sanat eserlerini ilgi duyan sanatseverler ile buluşturan Osman Topuz’un Sergisi Beykoz’da yoğun ilgi görürken ilçe dışından da sanatseverlerin ilgi odağı oldu.

 

Beykoz’da toplumun her kesiminin uğrak yeri haline gelen sergiyi mekanın sahibi olan Canan Anderson, Cem Yılmaz çifti ve Osman Topuz’un yakın arkadaşları ile sosyal medya arkadaşları da yalnız bırakmadılar.  

 

Yaz ayına bağlı havaların sıcak olmasından dolayı akşam saatlerinde kendisini ziyaret eden dostları Mehmet Zekai Emeç, Adem Öztürk, Ozan Derviş, Mustafa Demirkaya, Tuncay Ünde, Vildan Beykozlu ve Muazzez Kafa’yı ağırlayan Osman Topuz’a dostları sürpriz yaptı.

 

Devlet Sanatçılığından emekli olan ve aynı zamanda Mustafa Demirkaya Türk Halk Müziği Koro Topluluklarının Hocalığını ve Şefliğini yapan Mustafa Demirkaya’nın ziyarete özel, yanında getirdiği bağlamasıyla el sanatları tasarım sanatçısı Osman Topuz’a müzik sürprizi yapıldı.

 

Tüm çalışmalarını yakından takip ettiğimiz ve İmtiyaz Sahibimiz Ozan Derviş’in yakın arkadaşı olan El Sanatları Tasarım Ustası olan Osman Topuz’u tebrik ederken, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da başarılı çalışmalarının da her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.

Gerçekleşen ziyaret ve meşk ortamı haberimizin video bölümündedir. 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


14-07-2023 1487 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

10.Beykoz Şiir Akşamı’nın Ayak Sesleri

22-02-2026 Yorum yok. 1146
Neyir Erkan Şişman

ALKIŞIN ZEHRİ

22-02-2026 Yorum yok. 1000
Erdal Uzuner

RAMAZAN AYI

22-02-2026 Yorum yok. 1009
Cüneyt Pulant

Değerli BEYKOZLU dostlarım...

22-02-2026 Yorum yok. 1088
Yaprak Akın

YÜKSEK KİRA DEĞİL, ÖDENEBİLİR KİRA KAZANDIRIR

22-02-2026 Yorum yok. 978
Hacı Arıcı

YALAN HASTALIĞI

28-01-2026 Yorum yok. 1957
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEM YARA HEM SİFA

28-01-2026 Yorum yok. 1952
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 2556
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 3253
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 8222