Ferit İnal Anadolu Lisesi Bu Yıl İkinci kez LGS Simülasyonu Düzenledi

20-05-2023 754 Yorum yok. Yorum Ekle

Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi, bu yıl ikinci kez Beykoz’dan 360 öğrencinin katılımıyla LGS simülasyonu gerçekleştirdi.

 

Mutlu Aydın’ın Müdürlüğünü yaptığı Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Lisesi Anadolu Lisesi bu yıl ikincisini düzenlediği Liselere Giriş Sistemi simülasyonuna Beykoz’un tüm ortaokullarından 360 öğrenci katılım gösterdi.

 

Beykoz’un Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olan ve aynı zamanda tarihsel süreç içerisinde de mesleğinde zirve olan birçok ismi mezun eden Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi Müdürü Mutlu Aydın, Öğretmenler ve bizzat okulda eğitim gören öğrencilerin nezaret ettiği simülasyonda LGS’de ki tüm şart ve usuller eksiksiz olarak uygulandı.

 

LGS Simülasyonu, 4 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleşecek LGS öncesi Öğrencilerin sınavda uygulanacak kurallara alışmaları, sınav öncesi, esnası ve sonrasında kurallarla ilgili mağduriyet ve sınav stresi yaşamamaları adına son durumlarını görmesi ve en önemlisi de Beykoz’un öğrencilerinin yine Beykoz’un Proje Okulu olan Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi’nin tanıtımı amaçlanarak gerçekleştirildi.

 

LGS simülasyonu sonrası, Beykoz Belediyesi’nin desteğiyle ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde, LGS simülasyonunda birinci olan Sedat Simavi Ortaokulu öğrencisi Begüm Bal’a bisiklet, ikinci olan İshakağa Ortaokulu öğrencisi Ceyda Ustabaşı’na paten ve üçüncü olan Hacı Numan Ortaokulu öğrencisi İlker Dokuzlar’a kaykay Okul Müdürü Mutlu Aydın tarafından takdim edildi.

 

Sınava katılan tüm öğrencilerin sonuçları, Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi’nin resmi web sitesi ve öğrencilerin kendi okulları ile paylaşılacak.

 

Ödül töreni sonrası birçok veli LGS öncesi çocuklarının birebir LGS simülasyonuna tabi tutulmalarının sınav kaygısı ve heyecanını yenme açısından önemli olduğunu belirterek, Okul Müdürü Mutlu Aydın, Öğretmenler ve sınavda görevli olan Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi Öğrencilerine teşekkür ettiler. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


20-05-2023 754 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SEÇİMDEN SONRADA YAŞAM DEVAM EDECEK

25-05-2023 Yorum yok. 456
Neyir Erkan Şişman

Mayıs Kimin?

25-05-2023 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

MAYIS’IN GETİRDİKLERİ

25-05-2023 Yorum yok. 453
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

ANNEM

25-05-2023 Yorum yok. 389
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

ÖZEL BİREYLERE ‘’ÖZEL’’

25-05-2023 Yorum yok. 428
Yaprak Akın

Güvenilir ve Doğru İnsan!

25-05-2023 Yorum yok. 362
Cüneyt Pulant

Daha İyisini Yapmak için

25-05-2023 Yorum yok. 674
Hacı Arıcı

SEVELİM SEVİLELİM

25-05-2023 Yorum yok. 383
Tuncay Ünde

Seçime Doğru…

10-05-2023 Yorum yok. 789
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Sistemin Getirdiği Son

17-04-2023 Yorum yok. 561
Makbule İnaç

Sevgili Eğitim Dostumuz,

22-02-2023 Yorum yok. 920
Asiye Çakır

FIRSATÇILARI DEŞİFRE EDİN…

22-02-2023 Yorum yok. 1514

NE YAPARSAN YAP AŞK İLE YAP

25-10-2022 Yorum yok. 2372