GENÇALİ ÖZDEMİR ANNESİNİ KAYBETTİ

13-05-2023 1077 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Siyaset ve Sendikal yaşamının önemli ismi Kristal-İş Sendikası Paşabahçe Şubesi eski Başkanı Gençali Özdemir, bir süredir rahatsız olan annesi Yeter Özdemir’i kaybetti.


Seçime bir gün kala siyaset çalışmalarının oldukça yoğunlaştığı Cumartesi gününde Yeter Özdemir’in ve Özdemir ailesinin sevenleri oldukça kalabalık bir cami cemaati oluşturdular.


Özdemir ailesini, akrabaları komşuları ve sevenlerinin yanı sıra, Gençali Özdemir’in Beykoz siyaset, sendikal, sivil toplum ve spor camialarının temsilcileri, CHP Parti Meclis Üyesi ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Sevgi Kılıç, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Füsun Sökmez, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nevzat Karataş, CHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Hakan Bekar görebildiğimiz isimler oldular.


Yeter Özdemir P.Bahçe Camisinde öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Çavuşbaşı’ndaki Aile Mezarlığındaki ebedi istirahatgahına uğurlandı.


Sevenlerinin gözyaşı ve dualarıyla son yolculuğuna uğurlanan Yeter Öztedimir’e Allahtan gani gani rahmet, ailesine, akrabalarına, sevenlerine baş sağlığı ve sabır dileriz.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


13-05-2023 1077 Yorum yok. Yorum Ekle