Beykoz’da ki Veliler, Bağımlılık ve Suça Karşı daha da Bilinçli

17-03-2023 906 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü, “En İyi Narkotik Polis Anne Projesi” kapsamında, Beykoz’da ki Okul Aile Birlikleri’ne yönelik bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele başta olmak üzere suçla mücadele konularında eğitim programı düzenledi.


Anadolu Hisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitim programına Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Durak Demirel ve Okul Aile Birlikleri katılım gösterdi.

 

Eğitim Programının ilk konuşmacısı Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği Polis Memuru Selçuk Küçük oldu. Polis Memuru Küçük “Suçun Oluşumunun Engellenmesi” genel başlığı altında ilçeyi uzun yıllardır tanıyan bir polis memuru olarak akıcı şekilde sunumunu gerçekleştirerek velileri bilgilendirdi.

 

Polis Memuru Selçuk Küçük’ün ardından, Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Narkotik Polisi İnanç Aslan’ın bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele konusunda ki sunumuna geçildi.

 

Her iki sunum sonrasında eğitim katılımcıları, Polis Memurları Selçuk Küçük ve İnanç Aslan’a sorularını yönelttiler. Soru cevap bölümünde, katılımcıların bazı sorularına Beykoz İlçe Emniyet müdürü Hakan Öztürk’de yanıt verdi.

 

Soru Cevap bölümünün ardından Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk ve Beykoz Kaymakamı Esengül korkmaz Çiçekli’de günün anlam ve önemini bildiren birer selamlama konuşması gerçekleştirdikten sonra eğitim programı sona erdi.

 

Eğitim programını ilçe yerel basınından sadece Doğuş haber takip etti.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


17-03-2023 906 Yorum yok. Yorum Ekle