BEYKOZ SENDİKAL VE SİYASET DÜNYASINDA HÜZÜN

08-03-2023 1837 Yorum yok. Yorum Ekle

Türk Sendikal dünyasının önemli ismi, TEK-Gıda İş Sendikası Eski İstanbul Bölge Başkanı, Beykoz’un çok etkin siyasetçisi ve Sivil Toplum Gönüllüsü Hasan Özyurt sevenlerinin gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.


Emekçi kesime sendika yöneticiliği yaparak büyük hizmetleri olan Hasan Özyurt, tartışılmaz bir “Sosyal Demokrat” olarak bilinirken, otoriter ve uzlaştırmacı kimliği ile Beykoz Siyasetine ve Sivil Toplum dünyasına büyük katkıları olmuştur.


CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP eski Beykoz İlçe Başkanlarından Bahadır Yavuz, Musa Aksu, 4. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, İstanbul Sendikal Dünyasının bir dönem en etkin isimlerinden Beykoz Vakfı eski Başkanı Şaban Tören, Deri-İş Sendikası Beykoz Şubesi Eski Başkanı Kemal Köse, Tek-Gıda İş Sendikası P.Bahçe Şubesi eski Başkanı Hasan Başkaya, Eski Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Cenberoğlu, eski ve yeni Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal, Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Aydın ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun kalabalık cami cemaati içerisinde görebildiğimiz isimler oldu. .


Beykoz’da taviz vermeyen kişiliği ile bilinen ve genel duruşuyla, çok seveni ve takdir edeni bulunan Hasan Özyurt P.Bahçe Merkez Camisinde kılınan ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Paşabahçe Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.


Doğuş Haber Gazetesi olarak merhum Hasan Özyurt’a Allah’tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine sabır ve baş sağlığı dileriz.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


08-03-2023 1837 Yorum yok. Yorum Ekle