Zerzevatçı Mahallesi’nde Yıkım Depremi

07-03-2023 1744 Yorum yok. Yorum Ekle

Zerzevatçı Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde yıkım sesleriyle uyandı.


Zerzevatçı Mahallesi’nin girişinde Sinan Cankaya ve Nihal Çelebi’nin işlettiği fakat yapılan tadilat sonrası henüz açılışı bile yapılmayan marketin, sabahın erken saatlerinde Beykoz Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldığı iddia edildi.


Sabahın erken saatlerinde, Zerzevatçı Mahallesi’nde bir binanın zemin katında önceden market olarak hizmet veren ve Sinan Cankaya ve Nihal Çelebi’nin devraldıktan sonra her hangi bir büyütme ve çıkıntı yapmadan yenilediği iddia edilen işletmenin ön cephe giriş kısmı sabahın erken saatlerinde Beykoz Belediyesi tarafından yıkıldığı belirtildi. Marketin bulunduğu bina başta olmak üzere çevre evlerde yaşayan mahalle sakinleri yıkım esnasında deprem olduğunu zannederek paniğe kapıldı.


Yıkım sonrası Zerzevatçı Mahallesi sakinleri, mahallenin giriş ve çıkışını araçları ile kapatarak yıkımı protesto etti. Olay yerine kısa zamanda ulaşan Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş başta İşletme Sahipleri olmak üzere Mahalleliler ile görüşerek sabah erken saatlerde gerçekleşen yıkım ile ilgili bilgi aldı.



İşletme Sahiplerinden Nihal Çelebi ve Sinan Cankaya haberimizin video bölümünde olduğu gibi, yıkım haberini aldıktan sonra 15 dakika içinde işletmelerine geldiklerini, yıkım sonrası işletmelerinde olan bir miktar paranın kaybolduğunu belirterek, yıkım için gelen Polis ekiplerinden konu ile ilgili zabıt tutmalarını istediklerinin altını çizerken, Beykoz Belediyesi yetkililerinin konu hakkında bilgi vermelerini istediklerini, bilgi alana kadarda yolu trafiğe kapalı tutacaklarını belirttiler.

Yıkım sonrası Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Mikail Akyıldız ve Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun işletme sahiplerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


07-03-2023 1744 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİ KUTUPLAŞMADAN KAÇINMALIYIZ

28-03-2023 Yorum yok. 445
Neyir Erkan Şişman

HAZIR MIYIZ?

28-03-2023 Yorum yok. 395
Tuncay Ünde

GEÇMİŞİ TECRÜBE EDİNMEK

28-03-2023 Yorum yok. 442
Yaprak Akın

BİNANIZ 4 KATIN ÜZERİNDE VE 20 YAŞIN ÜZERİNDEYSE!

28-03-2023 Yorum yok. 394
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BİR KADIN DEĞİŞİR DÜNYA DEĞİŞİR

28-03-2023 Yorum yok. 379
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

28-03-2023 Yorum yok. 365
Cüneyt Pulant

Çanakkale’den Sevgilerimle

28-03-2023 Yorum yok. 525
Hacı Arıcı

RAMAZAN NEDİR, NE DEĞİLDİR?

28-03-2023 Yorum yok. 399
Makbule İnaç

Sevgili Eğitim Dostumuz,

22-02-2023 Yorum yok. 856
Erdal Uzuner

BEYKOZ DEPREME HAZIR MI?

05-03-2023 Yorum yok. 1157
Asiye Çakır

FIRSATÇILARI DEŞİFRE EDİN…

22-02-2023 Yorum yok. 1467

NE YAPARSAN YAP AŞK İLE YAP

25-10-2022 Yorum yok. 2309