Kesici Ailesinde Baba Acısı

26-02-2023 2386 Yorum yok. Yorum Ekle

Eski Kavacık Mahallesi Muhtarı ve İş İnsanı Yusuf Kesici’nin babası Hacı Seyfullah Kesici hakkın rahmetine kavuştu. Seyfullah Kesici’nin cenazesi Kavacık Yıldırım Beyazıt Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrası defnedilmek üzere memleketi Rize’ye yolcu edildi.

 

Kavacık Yıldırım Beyazıt Camisi’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazına Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Mikail Akyıldız, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ve İASKF Genel sekreteri Asım Özdemir ve Spor Kulübü Temsilcileri, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve eski-yeni Beykoz Muhtarları, Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz, STK Temsilcileri, İş İnsanları aşırı kalabalık katılımda görebildiklerimiz olurken, Kesici Ailesi’nin akrabaları, komşuları ve sevenleri katılım gösterdi.

 

Cenaze namazı öncesi İş İnsanı Yusuf Kesici ve kardeşleri taziyeleri kabul etti. 


Cenaze namazı sonrası defnedilmek üzere memleketi Rize’ye yolcu edilen merhum Hacı Seyfullah Kesici’ye Doğuş Haber Ailesi olarak yüce Allahtan rahmet, Ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


26-02-2023 2386 Yorum yok. Yorum Ekle