Beykoz Basketbol Kulübü Gümbür Gümbür Geliyor

05-09-2022 1979 Yorum yok. Yorum Ekle

Yakın zaman önce kurulan ve Başkanlığını Doğuş Haber Gazetesi Köşe Yazarı ve Beykoz’da geçmişte iş insanı, siyasetçi, günümüzde spor yöneticiliği ve sivil toplum gönüllüsü olarak bilinen Cüneyt Pulant’ın Başkanlığını yaptığı Beykoz Basketbol Kulübü, Cumhuriyet Mahallesi Green Hause Otel’de ilçe yerel basını ile bir araya geldi.


İlçemizde turizm sektörünün önde gelen temsilcisi ve Doğuş Haber Gazetesi’nin köşe yazarı Ergin Tüfekçi’ye ait Cumhuriyet Mahallesi’nde ki Green Hause Otel’de kampta olan Beykoz Basketbol Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın da katılım gösterdiği basın buluşmasına, Beykoz Basketbol Kulübü Başkanı Cüneyt Pulant, Kulüp Menajeri Elmira Draskiceviç, Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ömer Petorak, Yardımcı Antrenör Ozan Bayındır, Kondisyoner Melih Kıranbağlı, Masör Enis Gözümoğlu ve Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Lara Karaman katılım gösterdi.


Dünya Basketbolunun etkin ismi Elmira Draskiceviç’in sektördeki etkin kimliği sayesinde gerek yurt içi gerekse yurt dışında büyük başarılara imza atmış bir teknik ve idare ekibini kurulmuş olması, basketbol camiasında tüm gözleri Beykoz Basketbol Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın üzerine çevirmiş durumda.


Sabah kahvaltısı ile başlayan toplantının açılışını Kulüp başkanı Cüneyt Pulant yaptı. Başkan Pulant, Beykoz’da siyaset, sivil toplum ve spor alanlarında birçok kez bir araya gelmekten mutluluk duyduğu Beykoz yerel basını ile yeniden bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, davetlerine iştirak eden ilçe yerel basınına teşekkür ederek teknik heyeti tanıttı.

 

Teknik Heyet’in tanıtımı sonrası Başkan Cüneyt Pulant, kuruluşundan günümüze Menajer Elmira Draskiceviç’in üstün gayretiyle günümüze kadar gelen Beykoz Basketbol Kulübü’nün Kadın Basketbol Takımı’nın iki yıllık bir süre içerisinde süper lige çıkma hedeflerinin olduğunu, belirterek Beykoz’un yıllar önce elde ettiği basketbol başarısını en üst seviyeye çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

 

Başkan Pulant konuşmasının devamında, Cumhuriyet Mahallesi Green Hause Otel’de 10 günlük bir kampın ardından, sporcuların birkaç günlük dinlenme molası sonrası yeniden çalışmalara başlayacağını ve daha sonra Kadın Bölgesel Basketbol Ligi’nde bir ilk olarak yurt dışında kamp yapan takım olacaklarını belirtti.

 

Pulant, Kadın Basketbol Takımı’nın çalışmalarını İBB ve Beykoz Belediyesi’nin salon program planlamalarını yapmış olmalarına rağmen Kadın Basketbol Takımı’nın kurulmuş olmasından duyulan memnuniyet ile Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde yapacağını belirterek, salonun tahsisi için kendilerine yardımcı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmammoğlu ve ilgili ekibine, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve konu ile yakından ilgilenen Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam’a, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve CHP İBB-Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülay Demirel’e teşekkür etti.

 

Basın mensuplarıyla yapılan görüş alışverişinde, ilçeye bir Kadın Basketbol Takımı kazandırılmış olmasının memnuniyeti ortak dille gündeme getirilirken, ilçenin genel spor geçmişi de gündemin önemli sohbet konusunu oluşturdu. Beykoz seyircisinin ve ilçe yerel basınının, Kadın Basketbol Takımı’nın en büyük destekçisi olacakları yönündeki görüşler açıklandı.

 

Oldukça verimli geçen kahvaltılı toplantı sonrasında günün görsellerini oluşturmak amaçlı fotoğrafların çekilmesi ile Beykoz Basketbol Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın Beykoz Yerel Basın Buluşması sona erdi.




Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


05-09-2022 1979 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1088
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 513
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 464
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 660
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852