Giresunlular Hizmet Çıtasını Zirveye Çıkarttı

19-06-2022 2607 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykozlu Giresunlular Derneği, bu yıl 31.’sini düzenlediği Yayla Şenliği’ni yakın zaman önce Beykoz Belediyesi envanterine kazandırılan, Beykoz Spor Ormanı’nda gerçekleştirdi.

 

Beykoz’da güçlü bir nüfus potansiyeline sahip olan, Başkanlığını Hayrullah Usta’nın yaptığı Beykozlu Giresunlular Derneği, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yayla Şenliği’ni bu yıl Kaymakdonduran Mesire Alanı yerine Beykoz Belediyesi’nin Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı içerisinde yapımı devam eden Spor Ormanı’nda gerçekleştirdi.

 

Binlerce Giresunlu’nun katıldığı Yayla Şenliği’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, CHP İstanbul Milletvekilleri Gülizar Emecan, Akif Hamzaçebi, Gelecek Partisi Genel Merkez Yöneticisi Mehmet Kuğu, Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Muammer Koç, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Gelecek Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ayhan Uzunyayla, Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Muhtarlar, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, gerek ilçemizdeki, gerekse ilçe ve il dışından Giresunluların akın ettiği Yayla Pikniğine ve çok sayıda Beykozlu da duyarsız kalmadı.


Gün boyu süren Giresunlular Yayla şenliğine Protokol konuklarının saat 14.00’de katılacaklarını öğrendiğimizden Saat 12.30’da bizde katılım göstererek. Saat 14.45’e kadar alanda kalıp gördüğümüz mükemmel görüntülerden haberimizi oluşturduk.


Onay Şahin, Hakan Kötek, Hazal Yıldız, Baransel, Hüseyin Çentoğlu, Hicabi Şenlikoğlu, Ayten Kavraz, Işıl Işıl, Kara Davut, Tekin Hıdır, Mahmut Uzunöner ve sürpriz sanatçıların sahne aldığı 31. Yayla Şenliği’nde Giresunlular zorlu geçen pandemi süreci sonrası gün boyu eğlendiler.

 

Etkinliğin müzik aralarında protokol konukları Sunucu Musa Ada ve Gökhan Taneri Vural tarafından anons edildi. Protokol konukları sahneden 31. Yayla Şenliği’ne katılan Giresunluları selamlayarak mutlu bir gün geçirmelerini dilediler.

 

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Giresunlulara hitap eden Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Hayrullah Usta, 1987’de kurulan Beykozlu Giresunlular Derneği’nin pandemi süreci haricinde aralıksız gerçekleştirdiği Yayla Şenliği’ni bu yıl Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı’nın da çok daha fazla katılım ile gerçekleştirmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm katılımcıların mutlu bir gün geçirmesini temenni etti.

 

Dernek Başkanı Hayrullah Usta’nın konuşması sonrası 31. Beykoz Giresunlular Derneği Yayla Şenliği akşam geç saatlere kadar müzik eşliğinde kurulan horonlar ile devam ederken, İlçemizden Dünyaya açıl penceremiz olan Mavi Karadeniz TV den canlı olarak yayınlanan yayla şenliğinden, saat 15.00 civarında ilçede ki yoğun haber trafiğinden dolayı etkinlikten ayrıldık.

 

Geleneksel hale getirilen pandemi dışında 31 yıldır gerçekleşen bu güzel etkinliğin oluşmasında emeği geçen herkesi Dernek Başkanı Hayrullah Usta ve Yönetim Kurulu Üyeleri şahsında tebrik ederiz.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


19-06-2022 2607 Yorum yok. Yorum Ekle
Neyir Erkan Şişman

Eski Yaralar, Yeni Umutlar

27-12-2025 Yorum yok. 1248
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

KENDİNİ BİLMEK ÇOK ŞEYDİR...

27-12-2025 Yorum yok. 1141
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 1445
Cüneyt Pulant

Sevdamız Beykoz

27-12-2025 Yorum yok. 1322
Erdal Uzuner

AHLAKİ EROZYON

27-12-2025 Yorum yok. 938
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

2025 MİZAN VE BİLANÇOSU

27-12-2025 Yorum yok. 922
Hacı Arıcı

ÖMÜR SERMEYEMİZDEN BİR YIL DAHA GİTTİ

27-12-2025 Yorum yok. 1008
Yaprak Akın

2 Kasa Kiraz’a 1 Daire Satacağız Neredeyse…

27-12-2025 Yorum yok. 1011
Asım Özdemir

Huzur Toplantısı

07-11-2025 Yorum yok. 1824
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 6442