AK PARTİ BEYKOZ HATIRA ORMANI OLUŞTURDU

24-11-2021 1326 Yorum yok. Yorum Ekle

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ kapsamında düzenlenen etkinlikte Anadolu Feneri’nde ’AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Hatıra Ormanı’ oluşturuldu.


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ kapsamında ‘AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Hatıra Ormanı’ oluşturdu.


Anadolu Feneri’nde ‘Beykoz’a nefes, geleceğe nefes’ sloganıyla düzenlenen etkinliğe, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Kanlıca Orman İşletme Müdürü Erdinç Kurt ile ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.


BEŞ BİN FİDAN DİKİLDİ

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için oluşturulan ‘AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Hatıra Ormanı’, 10 dönümlük arazi üzerine kuruldu.


Milli Ağaçlandırma Günü'ne ithafen, Çam ve Ladin’den oluşan 5 bin fidan türü toprakla buluşarak can suları verildi.

“AK PARTİ ADETA SESSİZ DEVRİM YAPTI”

Fidan dikim töreninde konuşan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, çalışmanın önemine dikkat çekerek, “AK Parti, daha yeşil bir Türkiye idealiyle, orman, yeşil ve çevre ile ilgili her şeyin öncülüğünü yapan bir partidir. AK Parti iktidarında ağaçlandırma ve seferberlik çalışmalarıyla Türkiye’nin orman varlığı hem metrekare olarak hem de adet olarak arttı. Beykozlular, İstanbullular ve tüm Türkiye, son 20 yıldır diktiğimiz milyarlarca ağacın altında gölgeleniyor. Yine son 20 yılda yapılan yatırımlarla Türkiye’deki orman varlığının geçmişe nazaran daha da artırılması noktasında AK Parti adeta sessiz devrim yaptı. Bunu başlatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.” dedi.


“TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZIN ADI BURADA DAİMİ KALACAK”

Dikilen fidanların Beykoz’a hayır getirmesi temennisinde bulunarak, etkinlikte emeği olan herkese teşekkürlerini sunan İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, “Teşkilatımızla birlikte yangınlardan etkilenen bölgelere yaptığımız fidan bağışının ardından ‘Geleceğe Nefes’ kampanyasıyla binlerce fidanı Beykoz’da toprakla buluşturduk. Bunun ilk adımını Anadolu Feneri’nde attık. Burada diktiğimiz fidanlarımız, yarına nefes olacak. AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı ve teşkilat mensuplarımızın da adı burada daimi kalacak. Fidanlarımızın yeşermesinin devamını, toprakla buluşmasının bereketini ve bu ağaçların altında gölgelenecek nesilleri şimdiden tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Haber Kaynağı: AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı

 

 

 

 




24-11-2021 1326 Yorum yok. Yorum Ekle
Asım Özdemir

SPOR ETKİNLİKLERİ

13-10-2025 Yorum yok. 884
Ozan Derviş

Dün Dündür, Bugün Bugündür

26-09-2025 Yorum yok. 1672
Neyir Erkan Şişman

Vefasızlık da Hatırlanır

26-09-2025 Yorum yok. 1417
Erdal Uzuner

GERÇEK GÜNDEM

26-09-2025 Yorum yok. 1412
Cüneyt Pulant

Ben Umudumu Kaybetmedim

26-09-2025 Yorum yok. 1482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

AYASOFYA

26-09-2025 Yorum yok. 1169
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

Toplumsal Çöküş

26-09-2025 Yorum yok. 1492
Hacı Arıcı

Kendini Düşünen İnsan ve Hayattaki Sınavı

26-09-2025 Yorum yok. 1271
Yaprak Akın

Ekonomi, Rayiç, Vergi, Satış Zinciri !!!...

03-09-2025 Yorum yok. 2516
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 4217
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 4953