Ekiz “TBMM’de Çözüm Söylemi PKK’yı Kurtarmak İçindir”

01-10-2021 1182 Yorum yok. Yorum Ekle

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz, Kavacık’ta ki ilçe merkezinde basın açıklaması düzenledi. İlçedeki yoğun haber trafiğinden dolayı katılamadığımız basın açıklamasının fotoğraflarını ve metnini orijinal haliyle okuyucularımıza aktarıyoruz.


HDP PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN MECLİSTEKİ TEMSİLCİSİDİR ASLA SİYASİ BİR ÇÖZÜM OLAMAZ

Değerli Beykoz halkı, partililerimiz ve basın emekçilerimiz, son günlerde CHP yöneticileri tarafından açık açık, İyi Parti sözcüleri tarafından ise korkarak dillendirilmeye başlanan “Kürt sorunu vardır” ve “Kürt sorunu TBMM de çözülmelidir ” söylemleri, üstelik bu söylemlerin Türk Ordusu ve devletinin PKK terör örgütü ile mücadelesinde büyük başarılar elde ettiği, terör örgütünün eylem yapamaz hale geldiği bir zamanda yapılması çok dikkat çekici ve manidardır.


Öncelikle Türkiye’nin “Kürt sorunu” diye bir sorunu yoktur. Sorun, Türk ordusunun kafasını ezdiği PKK’nın ve onu kara gücü olarak ilan eden, binlerce TIR silah desteği veren ABD ile bunlardan kirli desteğini asla esirgemeyen Avrupa ve İsrail’in PKK terör örgütünü kurtarma sorunudur. Bu ülkenin ayrılmaz ve asli bir parçası olan ve PKK terör örgütünün zulüm ve katliamlarından en büyük zararı gören Kürt kökenli yurttaşlarımız ile bütün Türk halkının sorunu ise PKK terörünün bitirilmesidir.

 CHP’nin başını çektiği muhalefet partilerinin, evlatları HDP vasıtasıyla kaçırılarak PKK ya teslim edilen, Kürt kökenli anne ve babaların feryatlarına ve HDP/PKK işbirliğini ifşa eden, somut, kanıta dayanan açıklamalarına kulaklarını tıkamaları, Biden’dan almış oldukları HDP’yi yasallaştırma ve PKK terör örgütünü kurtarma görevinin bir gereğidir. Bu görevin en önemli ve can alıcı kısmı HDP’yi Kürt kökenli yurttaşlarımızın temsilcisi olarak gösterme çabasıdır. Bu kocaman bir yalandır ve emperyalist bölünme projesinin en önemli dayanağıdır. HDP KÜRT KÖKENLİ YURTTAŞLARIMIZIN DEĞİL, ONLARA ZULM EDEN, KATLEDEN, ÇOCUKLARINI DAĞA KAÇIRAN PKK’NIN TEMSİLCİSİDİR.


ABD ve Batı emperyalizminin Türkiye’ye düşmanlık etmesi, Türkiye karşıtı ve bölücü terör yapılanmalarını kurması ve himaye etmesi son derece normal ve alışılmış bir tutumdur. Ancak bizlerin anlamadığı ve asla kabul etmeyeceği şey, bu emperyalist saldırıların ve düşmanlıkların, muhalefet tarafından desteklenerek, hükümet ve Recep Tayyip ERDOĞAN karşıtllığı kisvesi altında VATAN VE MİLLET DÜŞMANLIĞI haline gelmiş olmasıdır.

Kendilerine muhalefet partileri diyenler, HDP’nin sözde Kürt sorununun sözde çözüm merkezi olduğunu söyleyebilecek kadar akıl tutulması içinde olarak, Türkiye’ye ve milli çıkarlarımıza muhalefet etmeyi alışkanlık haline getirmişler, dolayısıyla emperyalizmin işbirlikçisi durumuna düşmüşlerdir.

Diyarbakır’a Abdullah Öcalan’ın heykelini dikeceğini, PKK’nın Türk ordusunu tükürüğü ile boğacağını söyleyenler, Türk ordusunun PKK terör örgütünü bitirmek üzere başladığı hendek operasyonlarında, kürt kökenli yurttaşlarımızı devlete isyan etmeye, PKK terör örgütüne destek olmaya çağıranlar, PKK talimatları gereğince, özerklik ve ana dilde eğitim söylemleriyle Anayasanın değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddelerini sorgulama cüretini gösterenler, bu ülkedeki hiç bir çözümün bir parçası olamazlar, onlar ancak bölücü terör sorununun bir parçası olabilirler.


HDP her türlü pervasız ve küstah eylem ve söylemiyle, Türkiye karşıtlığını ve PKK terör örgütü sözcülüğünü ve destekçiliğini kanıtlamış iken, Anayasa mahkemesi tarafından yukarıda saydığımız ve daha bir çok suçlama ile yargılanırken bunları sözde sorunun, sözde çözüm ortağı gibi görenler ya cinnet halinde ya da büyük bir ihanetin içindedirler.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin gayrı milli tutum, söylem ve eylemleri bununla da kalmamıştır. CHP uzun süredir, Atlantik mevzilerinde üstlendiği, Türkiye karşıtı yıkıcı programını ve eylemlerini, karadan ve denizden sürdürmektedir. Mavi Vatana düşmanlık ve “Kürt sorununda HDP Muhataptır” çıkışları CHP’nin Biden projelerindeki görevini bir kez daha açıkça ortaya koymaktadır.

•       Ünal Çeviköz’ün yaptığı açıklama, CHP’nin açıklamasıdır. Bu ifadeler, Parti Sözcüsü Faik Öztrak tarafından da “Kemal Kılıçdaroğlu’nun fikirleridir” diyerek sahiplenilmiştir. CHP’nin bütün politikası budur ve yeni değildir.

•       Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçmişte ısrarla ve defaten yapmış olduğu “yerel yönetim özerklik şartını tanıyacağım” açıklamasının sebepleri, bugün HDP tarafından yapılan açıklamalarla tamamen uyuşmakta ve anlamını bulmaktadır. Bütün bunlar küresel bir işbirliği ve ihanet planının parçalarıdır.

•       Mavi Vatandan vazgeçmek, Ankara’dan vazgeçmektir. Diyarbakır’dan, Edirne’den, Konya’dan, Muğla’dan vazgeçmektir. Nasıl bu vatan toprakları, bizimse ve tartışmasız olarak egemenliğimize dahilse, Mavi Vatan’daki deniz yetki alanlarımız da bizimdir.


•       Türkiye, 2014’te Vatan Partisi öncülüğünde Silivri Duvarlarını yıkmasıyla birlikte ve TSK’nın 24 Temmuz 2015’te PKK’nın üzerine gitmesiyle başlayan süreçle Atlantik kampındaki zincirlerini kırmıştır. Kılıçdaroğlu’nun 180 derece tersine çevirmek istediği dış politika işte budur.

•       “Montrö korunmalıdır” diye imzalar atan Emekli Amirallerimizin, Mavi Vatan’la savaşan CHP’ye karşı neden suskun kaldıklarını anlamak mümkün değildir.  Zira o bildiri bugün CHP’nin açıklamalarıyla aynı mevziden yazılmış ve Amirallerimiz de buna alet edilmişlerdir.

•       CHP ve İyi Parti, PKK’yı yasallaştırmaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Meral Akşener’in muhatap olarak HDP’yi alması, PKK’yı muhatap almasıdır. HDP, PKK’nın kolu ve bacağıdır. Kılıçdaroğlu’na yanıt veren HDP yöneticisi Sezai Temelli de bu gerçeği, muhatap İmralı’dır diyerek, CHP’ye PKK’nın partisi olduklarını doğrudan bir kez daha hatırlatmıştır.

•       CHP’nin içindeki vatansever, milliyetçi ve Atatürkçü insanlarımıza sesleniyoruz. Ayakları bu topraklara basan, yüreği Türk Milletinden yana olan, kalbi Mehmetçikle çarpan hiçbir Atatürkçü ve hiçbir vatansever, CHP’de bir dakika dahi kalamaz, kalmamalıdır. Üretenlerin ve Mavi Vatan’ın Partisi, Vatan Partisi’dir.

Vatan Partisi geçmişte “açılım süreci” denilen gayrı milli emperyalist politikalarla nasıl kararlılıkla mücadele ettiyse, yıkıcı sonuçları görülmüş ve yaşanmış olmasına rağmen bugün de aynı görevi üstlenmeye talip olanlarla aynı şiddet ve kararlılıkla mücadele edecektir.

Ancak “Kürt kökenli yurttaşlarımızın sorunu” esas olarak Meclisin iradesiyle ve Türk Ordusunun silahıyla çözülmektedir. Bu mücadeleye karşı, içeriden yürütülen dış destekli her türlü sulandırma, karşı koyma ve makul gösterme çabalarına rağmen, Türkiye’nin milli unsurları ve Türk Silahlı Kuvvetleri TBMM’den aldığı yetki ve güçle mücadelesini sürdürecektir. Türk ordusu ABD ve İsrail destekli silahlı dayatmaya silahla karşılık vermiş, vermeye de devam edecektir. Bu çözüm Türk Milletinin iradesini temsil eden TBMM’nin çözümüdür. Vatan Partisi olarak, kamuoyunun bilgisine sunduğumuz karar teklifini, TBMM’nin karar altına almasını ve bu iradesini tüm dünyaya ilân etmesini, Beykoz’dan bir kez daha talep ediyoruz.

 

 

                                                                                     Hakan EKİZ

                                                                         Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı




01-10-2021 1182 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839