Beykoz’un Spor Zirvesi Anadolu Hisarı’nda Toplandı

12-09-2021 1337 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) geçmişte her ay düzenlediği fakat yaklaşık iki yıldır süren Covid-19 pandemisinden dolayı düzenleyemediği BİSK İstişare Toplantıları’na yeniden başladı.


BİSK’in her ay farklı bir Spor Kulübü’nde düzenlediği kahvaltılı istişare toplantılarının ilki Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nde yapıldı.


Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur ve Yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Asım Özdemir, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kızılet, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar, BİSK Başkanvekili Şeref Kurtuluş, BİSK Genel Sekreteri İlker Güner, Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Kanlıca Spor Kulübü Hasan Gökbudak, Ortaçeşme Spor Kulübü Serkan Dikili, Gümüşsuyu Spor Kulübü Ayşe Uzuner, Kavacık Spor Kulübü Başkanı Bedri Güntay, Soğuksu Spor Kulübü Başkanı Muammar Aydınoğlu, Elmalı Spor Kulübü Başkanı Yusuf Dinç, Yeni Mahalle Spor Kulübü Pehlivan Gündoğdu, Çiğdem Spor Kulübü Nevzat Emanet, Hakkı Emanet, Göllü Köyü Spor Kulübü Hüseyin Kara, Akbaba Köyü Spor Kulübü Başkanı Yüksel Kılıç, Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu, Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Kaya, Cumhuriyet Köyü Spor Kulübü Başkanı Faruk Melek, Boğaziçi 1907 Spor Kulübü Başkanı Okan Yiğit, Avcılık Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Ömer Molan, Gençlik ve Okçuluk Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kumral, Beyoff Motor Sporları Spor Kulübü Başkanı Özgür Tan, Masterler Spor Kulübü Alparslan Özgül ve Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Yöneticileri katıldı.


Sabah kahvaltısıyla başlayan istişare toplantısının açılış konuşmasını Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur yaptı. Nur, pandemiden dolayı ara verilen ve sosyal mesafe kuralına uyularak yeniden başlanan istişare toplantılarının ilkinin Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nde başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip, toplantıdan çıkan sonucun hayırlara vesile olmasını diledi.


Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur’un ardından Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir toplantının gündem maddelerini paylaşarak maddeler hakkında Spor Kulübü Temsilcilerine bilgi verdi.


Özdemir, protokol ziyaretleri, kulüp ziyaretleri, yeni futbol kuralları için hakem seminerleri, turnuvalar, basın toplantıları, 2021-2022 sezonu A takımlar, alt yapı ve Bölgesel Amatör Lig ile ilgili kitapçık, diğer branşlar, BİSK görev tanımları, BİSK yetkilendirme, nakdi yardım, İBB malzeme yardımı, kadın futbolu, masterlar, araç tahsisi, pandemi, engelli sporcular ve eğitim konularında katılımcıları bilgilendirdi.


BİSK Başkanı Asım Özdemir’in bilgilendirmesinin ardından Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kızılet yaptığı konuşmada, uzun zamandan beri Beykoz’da yaşayarak Beykoz’un farkındalığını her zaman bildiğini ve spor camiasının da kendisini içlerinden biri gibi gördüklerini bundan çok büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirtti. Konuşmasının devamında Kızılet, Beykoz’un spor kulüplerinin karşılıklı mutabakat ile Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin Anadolu Hisarı’nda ki sahasını diledikleri gibi kullanabileceklerini, ilerleyen zamanda çevre okullar ile yapılan görüşmeler sonrası aynı sahanın boş günlerinde öğrencilere de açılacağını söyledi.


Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kızılet’in ardından Spor Kulübü Temsilcileri söz alarak başta kendi kulüpleri olmak üzere Beykoz’da spora yönelik sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

Toplantının sonunda tekrar söz alan BİSK Başkanı Asım Özdemir, BİSK Genel Sekreteri İlker Güner’in sorunları ve çözüm önerilerini tek tek not aldığını, sorunların çözümü için hemen harekete geçeceklerini ve Kulüplere gerekli bilgilendirmenin yapılacağını söyleyerek kapanışı Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur’un yapmasını istedi.

Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur, toplantıya katılımlarından dolayı tüm spor kulübü temsilcilerine teşekkür ederek, Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nün Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanlığı’nda bulunan tarihi belgelerini bularak bir arşiv çalışması içerisinde olduklarını, ilerleyen zamanda elektronik bir arşiv oluşturarak Beykozlu, Anadolu Hisarlı vatandaşlar başta olmak üzere tüm spor camiasına bu belgeleri sunacaklarını söyleyerek Beykoz’un köklü çınarı Beykoz Spor Kulübü’nün Başkanı Zeki Aksu’ya ortak bir müze kurulması için teklifte bulundu. Başkan Aksu, Cenk Nur ve ekibini kutlayarak müze için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Konuşmasının devamında Başkan Nur, sporcularının spor alanının dışında da gelişimlerini önemseyerek kendilerine drama, dil ve diğer alanlarda kurslar verdirmek istediğini fakat bu kursların çok büyük rakamlar tuttuğunu, bu konuya da el atılması gerektiğini söyledi.

  

Toplantı Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur’un konuşması sonrası son buldu.    



Fotoğraf Galerisi


12-09-2021 1337 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1087
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 512
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 463
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 659
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 508
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852