Beykoz’un Ders Zili Boğaziçi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde Çaldı

06-09-2021 2658 Yorum yok. Yorum Ekle

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zili Beykoz Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çaldı.


2021-2022 Eğitim Öğretim yılı açılış programı Beykoz Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Okul Müdürü Mehmet Şensoy ve Okul Öğretmenlerinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel, Okul Müdürleri ve Öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Beykoz Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Şensoy yaptı. Şensoy “Toplam 600’e yakın öğrencimizle 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına merhaba diyoruz. Uzun bir pandemi döneminden sonra yeniden eski günlerdeki gibi eğitim öğretim yılını açımızdan dolayı yüce yaradana hamdüsenalar ediyorum şahsım adına. Sosyal hayatımızı oldukça etkileyen bu virüse karşı başta Öğrencilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı maske-mesafe-temizlik ve aşı konusunda hassas olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.


Okul Müdürü Mehmet Şensoy’un konuşmasının ardından, pandemi döneminde Beykoz Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin normal eğitime geçmeden önce ihtiyaçlarını karşılayan Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel söz aldı. Demirel “Sevgili Öğrencilerimiz sizler bir buçuk yıllık zorlu bir aranın ardından yeniden Eğitim Öğretim hayatına başlıyorsunuz. Sizleri kutluyorum ve bu yeni Eğitim ve Öğretim yılının hayırlara vesile olmasını, sizler için geleceğe atılan güzel adımlar olmasını diliyorum.” dedi.


Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel’in ardından Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan “Gençler okulunuza hoşgeldiniz. Uzun süredir Covid hastalığı sebebiyle sıkıntılı günler geçirdik, yakınlarımızı kaybettik, kendimiz hastalığa yakalandık, acı günler yaşadık ama inşallah o günler geride kaldı. Hep birlikte dikkat ederek önce kendi sağlığımıza sonra arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize ve ailemize dikkat ederek yüz yüze eğitimin devam etmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Az önce içeriye girerken bahçede birisi selam verdi bana, benim ilk Müdür Muavini olduğum yıllardan öğrencim, şimdi bu okulda öğretmen. Ben çok mutlu oldum ve gurur duydum. Öğrencilerimi öğrencime emanet ederek 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.


Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan’ın ardandan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’da günün anlam ve önemini bildiren bir konuşma yaptı. Başkan Aydın “Sevgili Gençler, yolunuz açık olsun. Bahtınız açık olsun. Size sağlıklı, hayırlı güzel bir gelecek diyorum. İnşallah sağlıkla bu Eğitim ve Öğretim yılını tamamlamak nasip olur. Dualarımız büyüklerinize Rabbim sizlerin güzelliklerini yaşatsın. Sizleri seviyoruz, sizlere inanıyoruz, sizlere güveniyoruz. Sizlere emek verecek olan Öğretmenlerimize de başarılar diliyor öğretmenlerimizin ellerinden öpüyoruz.” dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ardından son protokol konuşmacısı Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli oldu. Çiçekli “Zorlu bir süreçten geçtik. Okullarımızı inşallah kapatmamak üzere de açıyoruz. Ancak bu zorlu sürecin bizlere tecrübe kazandırdığını da düşünüyorum. Hayatta bazı güzelliklerin varlığı yok olunca ortaya çıkıyor. Okullarımızın da açık olmasının kıymetini ancak kapandığında anlayabildik.  Sağlık Bakanlığımızın bizlere ikaz ettiği kurallara azami uymamız gerekiyor. Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize başarılı ve sağlıklı bir yıl diliyorum.” şeklinde konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından ilk ders zilinin Beykoz Kaymakamı Esengül Kokmaz Çiçekli, Beykoz belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz İlçe Milli Eğitim müdürü Sevcenur Özcan ve BEDES Başkanı Gülay Demirel tarafından çalınmasıyla 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı açılışı gerçekleşti.       


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


06-09-2021 2658 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 960
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 802
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 652
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 595
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 572
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 565
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 551
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 514
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 498
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1167
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 897