Engelsiz Umutlar Derneği’nden Muhteşem Sezon Finali

14-07-2021 2572 Yorum yok. Yorum Ekle

Pandemi sürecinin tam kapanma dönemleri dışında hizmetlerini aralıksız sürdüren Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği Yönetimi, eğitim öğretim dönemlerini muhteşem bir final ile tamamladı.


Yıl içerisinde birçok hizmetleri ile ilçe kamuoyunun en gözde Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği, yılsonu finalinde özel öğrencilerinin Öğretmenleri Seren Aker yönetiminde sahneye koydukları Engelsiz Umutlar Hababam Sınıfı oyunuyla yaptı.


Oyunun sahneye konulması öncesi Anadolu Hisarı Ghalia Restoran’dan Hasan Ceylan’ın aracılık ettiği ve Ghalia Restoran işletme sahiplerinin himayesinde geleneksel hale gelen sabah kahvaltısının da aynı güne gelmesi öğrencileri, velilerini ve dernek yöneticilerini oldukça mutlu etti.


Anadolu Hisarı Ghalia Restoran işletmesinin müthiş ev sahipliğinde ve boğazın enfes manzarasıyla gerçekleşen kahvaltı sonrası, Engelsiz Umutlar Kafilesi gösterilerinin olacağı Dedeoğlu Özdemir Spor Kompleksine geçti.


Oyun saati yaklaştığında, mini bir tiyatro salonu özelliğinde öğrencilerinin yıl içerisindeki ürünleriyle süslenen ortamda, öğretmenleri Seren Aker’in müthiş motivasyonu Dernek Başkanı Dilek Bülbül ve Yöneticilerin desteği ile özel öğrenciler 40 yıllık tiyatrocu gibi oyunlarına hazırdılar.


Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Yılmaz, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur, İlçe Nüfus Müdürü Nihade Kılıç, İlçe SGK Müdürü Ferda Özkalender, İlçe Tapu Müdür Yardımcısı Aysun Öztürk, Şehit İsmail Kefal İlköğretim Okulu Müdürü Bayhan Tekin, Ayetullah İş Okulu Müdürü Melih Pekol, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticileri Asım Özdemir ve Şeref Kurtuluş, Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Topuz, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, Ortaçeşme Muhtarı Nuri Dik, Yardımseli Derneği Başkanı Yasemin Bayraktar ve İyilik Bulaşıcıdır Platformu Temsilcisi Melek Candan Kahraman’ın hazır bulunduğu davetli topluluğu önünde perde açıldı.


Türk Sinemasının vazgeçilmezi olan Hababam Sınıfı oyununun hızlandırılmış halini büyük bir başarıyla sahneye koyan öğrenciler, davetliler tarafından coşkuyla alkışlandık. Derneğin Ebru Sanat Öğretmeni Nezahat Koptagit’in öğrencilere hazırlattığı ebru gösterisinden çıkan Atatürk’ün Ders Veren Portresi çıktığında tüm davetliler ayağa kalkarak İstiklal Marşını okudu. Oyun Sonrasında Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli başta olmak üzere katılımcıların, öğrencilere başarı ve teşekkür belgelerini takdim etti.


Belge töreninin ardından Beykozlu İş İnsanı Aytaç Makine’nin Sahibi ve Engelsiz Umutlar Derneği’nin her zaman yanında olan Hayrullah Aytaç’ın sponsorluğunda öğrencilere ve velilere dondurma ikramında bulunuldu.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


14-07-2021 2572 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 491
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787