HERŞEY BEYKOZ İÇİN TOPLANTISI

07-07-2021 1489 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün İBB Hizmetlerinin Beykoz’a daha programlı gelebilmesine aracılık etmek amacıyla, Dönem Başkanlığını Ardahanlılar Derneği Başkanı İnan Aktürk’ün yaptığı, Beykoz İl ve Bölge Dernek Başkanlarıyla Beykoz Korusu Dilruba Restoran’da yemekli toplantı yaptı.

 

Toplantıyı CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün açarken, uzun zamandır bir araya gelemediklerini, davetlerini kırmayarak katılım gösteren Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Yönetimine ve Üyelerine teşekkür etti.

 

İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı İnan Aktürk’ün yapılan davet ve İBB’den alınacak hizmetlerin daha öncelikli ve çabuk olmasına aracılık etme düşüncesinden dolayı Aydın Düzgün ve Ekibine teşekkür etti.

 

Yeni genel kuruldan çıkmış derneklerin başkanlarıyla birlikte tüm katılımcıların kendilerini tek tek tanıtmasından sonra toplantıya geçildi.

 

Geçtiğimiz yaz sonlarına doğru planlaması geç yapıldığı ve korona riski yüksek olduğu için gerçekleşmeyen Beykoz Çayır Etkinliklerinin, bu sene İBB ve Beykoz Belediyeleri ile yapabilmesi veya daha fazla Kültürel Zenginlik olması açısından çakışmayan tarihlerde iki ayrı kurumunda ayrı ayrı yapabilmesinin ana hatlarının görüşüldüğü yemekli toplantıda, katılımcı Dernek Başkanları birbirinden öncelikli Beykoz Sorunlarını CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’e aktardı.

 

Beykoz Çayır Festivali’nin İBB tarafından yapılması konusunda, öncelikle Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği’nin, Beykoz Belediyesi’nin Festival düşüncesinin öğrenilip, gerekirse İBB ile birlikte yapılabilmesinin görüşmesi sonrası en kısa zamanda şekilleneceği ve İBB Başkanlığının her iki projeye de açık olduğu, önemli olanın Beykozluların tarihi Beykoz Çayırından eskisi gibi yararlanması gerekliliğine dikkat çekildi.

 

Katılımcı Dernek Başkanları içerisinden söz alanlar İBB ve Beykoz Belediyeleri’nin iş birliği içerisinde Beykoz’un ivedilikli sorunlarını giderme konusunda aracılık etmeleri talebiyle isteklerini CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve ekibine anlattılar.

 

-        Öncelikle imar konusunun tüm Beykoz’u mutlu edecek bir düşünceyle yapılması ve çalışmalar konusunda STK ve Vatandaşlara bilgiler verilmesi;

-        İlçenin Sağlık yükünü Devlet Hastanesi’nin artık kaldıramadığı ve bu sebepten yıllardır bir Eğitim Araştırma Hastanesi ihtiyacından dolayı birçok Beykozlunun Beykoz dışındaki hastanelerde sağlık sorunlarına çare aradığını ve bu süreçte de ölümcül ciddi sıkıntılar yaşadığı dile getirilerek acilen Araştırma Hastanesi talebi;

-        Uygun bir alanda yapılacak Alzheimer Hastanesinin gerekliliği dile getirildi.

-        Beykoz’un eski köy yolu güzergâhlarında küçük küçük planlı organik pazarlar kurulması,

-        Uzun yıllardır konuşulan yaşlılar yurdunun, ilçenin nüfus ve yaş planlaması düşünüldüğünde en elzem döneminin bu dönem olduğu dile getirildi.

-        Bazı yeni taşınmazların planlarının yeniden gözden geçirilmesiyle ortaya küçük İBB parsellerinin çıkabileceği belirtildi.

-        İlerleyen süreçte ilçeye kazandırılacak veya mevcut eğitim müfredatında değişiklik yapılabilecek okullar konusunda Fen Bölümlerinin olmasına dikkat edilmesi;

 

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı İnan Aktürk, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve ekibine davetleri için bir kez daha teşekkür ederken, taleplerinin hayata geçirilmesi için talebini yeniledi.

 

Dernek Başkanlarının gözlemlerini ve gördükleri ihtiyaçları belirtmesi sonrasında, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün verilen bilgilerin çok önemli olduğunu, bunları STK Temsilcilerinin dile getirmesinin kendileri için önemli olduğunu ve üzerinde hassasiyet ile duracaklarını ve yol alması içinde ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını belirterek İl ve Bölge Dernekleri Başkan ve Yönetimi ile tüm katılımcı Dernek Başkanlarına teşekkür etti.

Çekilen hatıra fotoğrafı ile oldukça verimli geçen toplantı sona erdi.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği




07-07-2021 1489 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 393
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787