Osman Nuri Kabaktepe Beykoz’u Ziyaret etti

06-07-2021 1183 Yorum yok. Yorum Ekle

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Beykoz’u ziyaret etti.


Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Beykoz’a gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Beykoz Belediyesi’ni ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığını ziyaret etti.


AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin ilk durağı Beykoz Belediye Başkanlığı oldu. Kabaktepe’yi başkanlık ziyaretinde Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ile belediye başkan yardımcıları karşıladı.


Başkan Osman Nuri Kabaktepe ziyaretinde, Beykoz’da yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili Başkan Aydın’dan bilgiler aldı. Başkan Murat Aydın ve Muhammed Hanefi Dilmaç ile bir araya gelen Osman Nuri Kabaktepe, Beykoz’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Beykoz Belediyesi’ndeki temaslarını tamamlayan Kabaktepe daha sonra, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’na geçti. İl Başkanı Kabaktepe burada AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.


İlçe binası önündeki kalabalığa seslenen AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, herkesi sevgi ve saygıyla selamlayarak, “İl Başkanımız bugün Beykoz’da bizleri ziyaret ediyor. İl Başkanımıza, birlikte görev yaptığı başkan yardımcılarına, il yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beykoz’umuz 45 mahalleden oluşuyor. Bu kapsamda, ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle teşkilatında görev yapan arkadaşlarımız ile başkanımızı ağırlıyoruz. Teşkilat yapılanması tamamlanan bir ilçe başkanı olarak, bizi mahcup etmeyerek, bugün burada katılan, bizimle birlikte olan, tüm kademelerde görev yapan kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.


Başkan Murat Aydın’a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Dilmaç, “Biz kardeşlik hukuku içerisinde Beykoz’a hizmet ediyoruz. Belediye başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile uyumumuz çok güzel, araziye de bu şekilde yansıyor.” ifadelerini kullandı.


Başkan Murat Aydın, planlanmayan bir şekilde Beykoz’dan aday olarak gösterildiğini söyleyerek, ”O zaman dediler ki ithal başkan geldi. Bir seçimin nasıl alınabileceğini, bir seçim çalışmasının teşkilatla birlikte nasıl yapılabileceğinin en güzel örneğini AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı gösterdi. İlçe başkanımız, kadın kolları başkanımız ve bütün mahalle teşkilat başkanlarımız öylesine anlamlı öylesine uyumlu güzel bir çalışma yaptı ki, şükürler olsun tarihinin en yüksek oyu ile Beykoz’u kazanmış olduk. Bu teşkilat destan yazdı, bu kardeşlerini abilerini kucakladı. Ben bu teşkilata çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.


İl Başkanı Kabaktepe, Beykoz ziyaretinde Yücel Çelikbilek’i, “Hem Beykoz’a büyük hizmetler yaptı hem de AK Parti Belediyeciliğinin abisi oldu. Türkiye’mizin belediye anlayışını yeşermesine katkıda bulundu.” sözleri ile andı.


Beykoz Belediyesi tarafından yapılan Sahil Bandı düzenlemesini çok beğendiğini ifade eden Kabaktepe, “Beykoz Belediye Başkanlığımız bu düzenlemeleri yapmışlar ama İBB kendine ait banklarını koymuş. O da güzel bir şey ama alt yapıyı Beykoz Belediyesi yapıyor, sonra gelip bir tane bank koyarak tüm o hizmetlerin yapılmış imasının verilmesi mi istendi diye de acaba burada guguk kuşu siyasetimi mi var o da aklıma gelmedi değil. Bizim İstanbul’da Beykoz’umuzda eksik yaptığımız iş olabilir mi? Yapmamız gereken daha çok iş olabilir. Kimse Beykoz’umuzda da İstanbul’umuzda da AK Parti eser bırakmadı, hizmet yapmadı diyemez. Daha fazla niye yapmadı, keşke şunu yapsaydı denebilir. Yani esersiz ve hizmetsiz yılımız, günümüz geçmemiştir.” dedi.

İBB’ye İstanbul’da 2 yılda hangi eserlerin üretildiği soran Kabaktepe, aynı zamanda eseri yapan kişilere gerekli saygının gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Kabaktepe, kendisine sorulan “2024 seçimlerini kazanacak mısınız?” soruna karşılık verdiği cevabı şu sözlerle ifade etti;

“Geçenlerde bir yabancı misyon şevi ziyarette bulundu. 2024 seçimlerini kazanacak mısınız diye sordu. Dedim ki, biz zaman bükücü değiliz, zaman bükücüler Japon çizgi filmlerinde oluyor. 2024’e kadar gitme dedim. Önce 2023’ü yaşayacağız. Zerre kadar şüphen olmasın, 2023 yılında sandıkta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Ve yine şüpheniz olmasın, 2024’te de İstanbul 25 yıl olduğunu gibi yeniden AK Parti diyecek.”

Beykoz Belediyesini ziyaret ettiği sırada, ilk günden bugüne kadar olan belediye başkanlarının fotoğraflarının asılı olduğunu gören Kabaktepe, buradan hareketle İBB’ye “5-10 yıl bir yeri yönettiğinizde duvardaki fotoğraf dışında bu kenti, bu şehri yönettiğinizin değeri nedir?” sorusunu sordu.

Kabaktepe, “2019 ve 2024 yılları arasında İBB duvarına CHP’li belediye başkanın fotoğrafı asılacak. Ama 2024’te yeniden AK Partili başkanın fotoğrafı olacak. Bu beş seneyi sadece duvarda asılı bir fotoğraftan yönettiğinizi anlamayalım. İstanbul için ürettiğiniz himmetlerinizden anlayalım.” sözleri ile İBB’ye çağrıda bulundu.

İlçe binası önünde teşkilat mensuplarına seslenen Kabaktepe, “Bizim en önemli cümlemiz ve Cumhurbaşkanımız sürekli söylediği şey şu, biz hep beraber Türkiye’yiz. Bizim partilerimiz farklı olabilir ama hepimiz bu vatanın evladıyız. Son günlerde üzülerek görüyoruz ki bazı muhalefet liderleri toplumu ötekileştiren diller kullanıyorlar. Diyorlar ki aynı masaya oturmayın, selam vermeyin. Bir evde abi ile kardeş bile farklı partilerden olabilir. Bunların arasına dışlayıcı, ötekileştirişi tohumları ekmemelerini rica ediyorum.” diye söyledi.

Siyasetin yarar ve fayda üretmek olduğunun altını çizen Kabaktepe, “AK Partili kardeşlerim, Beykozlu kardeşlerim birbirinizle selamlaşın. Partiniz bir önemi yok. Aynı sofrada oturun. Hangi siyasi partiye oy verdiğinizin bir önemi de yok.” dedi.

Türkiye için İstanbul için Beykoz için daha çok çalışacağız diye vurgulayan Kabaktepe, “2023’te Türkiye’yi yönetmeye talip olanlar, Türkiye’nin geleceğine dair tasarımlarınız nedir?” diye sordu ve şöyle devam etti;

“Biz diyoruz ki uzay ajansı kurduk, memleketimizin uydularını biz göndereceğiz, 1974’te Kıbrıs Harbi’nde vatandaşlarımız, soydaşlarımız katledilirken tekerlek bulamadığı için uçağını kaldırmayan bir ülkeden, bugün dünyaya SİHA ithal eden bir ülke haline geleceğiz. Ve bunu daha ileri taşıyacağız. Siz Levazım Tünelini kapattığınız gibi bu yatırımları da kapatacak mısınız yoksa Türkiye’yi daha mı ileri taşıyacaksınız?”

Beykoz’da coşkuyla karşılana Kabaktepe konuşmasını, “Biz Doğu Akdeniz’deki doğalgazı ABD ve AB ne derse desin, Türkiyeliler için vatandaşlarımız ve milletimiz için çıkartacağız. Milletimiz daha güzel bir Türkiye’de yaşaması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu sıcak karşılamadan dolayı tüm Beykozlu kardeşlerime şükranlarımı sunarım. 2023 büyük zaferimiz, 2024 İstanbul Büyükşehir Belediye zaferimiz şimdiden kutlu olsun.” sözleri ile bitirdi.

Haber Kaynağı: AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı




06-07-2021 1183 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 410
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785