TÜRKCELL’LE HAYAT BEYKOZ’DA TURNACIOĞLU İLETİŞİM İLE YENİ UFUKLARDA

23-06-2012 6440 Yorum yok. Yorum Ekle

İletişim sektörünün çekirdekten yetişen girişimcisi TURNACIOĞLU İLETİŞİM Beykoz’da yıllardır sürdürdüğü hizmetlerindeki farkındalık ayrıcalığını, Türkiye’nin 2. İstanbul’un 1. katlı mağazası olan, 6 katlı TÜRKCELL TURNACIOĞLU İletişim Mağazasını hayata geçirerek zirveye taşıdı.

İletişim sektörünün çekirdekten yetişen girişimcisi TURNACIOĞLU İLETİŞİM Beykoz’da yıllardır sürdürdüğü hizmetlerindeki farkındalık ayrıcalığını, Türkiye’nin 2. İstanbul’un 1. katlı mağazası olan, 6 katlı TÜRKCELL TURNACIOĞLU İletişim Mağazasını hayata geçirerek zirveye taşıdı.

İletişim dünyasının Beykoz’daki öncü firması Turnacıoğlu İletişim’in 6 katlı TÜRKSEL TURNACIOĞLU Mağazasının açılışında, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Beykoz Belediye Başkanı Vekili Nevin Çalışkan, Türkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulisi Acar, Perakende Bölüm Başkanı Sait Ayaydın, Doğu Türkiye Satış Müdürü Ahmet Kazaz, Batı Türkiye Satış Müdürü Ali Han Sarıcalı, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Mazlum Bekaroğulları, AKP ve CHP İlçe Yöneticileri, başta işletme sahibinin hemşehrileri olan Kas-Der Beykoz Şube Yöneticileri olmak üzere, birçok Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Türkcell ve Turnacıoğlu Müşterileri ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Mustafa Kemal Turnacıoğlu’nun bu mutlu gününde, Babası İsmail Turnacıoğlu ve Kayınpederi Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe başta olmak üzere tüm aile bireylerinin de yanında olması, yaşanılan coşku ve mutluluğun aile boyu hissetmelerini sağladı.

Genel Müdür Yardımcısı Hulisi Acar, sektörün çekirdekten yetişmiş duayen yöneticisi olarak oldukça rahat bir hitap ile tüm katılımcılara teşekkür ederken, Turnacıoğlu İletişim’in sahibi Mustafa Kemal Turnacıoğlu ve Firma çalışanlarına özel teşekkür etti. Açılan 6 katlı mağazanın Türkiye’nin Lider Operatörü olan TÜRKCELL için büyük önemi olduğunu söyleyen Acar, açılan mağazanın Türkiye Rekoru kıracağının altını çizdi.

Beykoz Belediye Başkanı İstanbul’da olmadığı için kendisine Vekâlet eden Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan ve Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün yaptıkları konuşmanın ortak söylevinde, ilçeye böyle modern ve çoklu hizmet sunan bir mağaza kazandırdıkları için firma sahiplerine teşekkür ederken, kendilerinin hemşehrileri olmaktan da duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Tüm konuşmacıların konuşmacıları esnasında ortaya koydukları görsel güzellikten, katılımın coşkusundan ve konuşmacıların bütün bunları dile getirmesinden oldukça mutlu olan Mustafa kemal Turnacıoğlu tüm katılımcıların odak noktası oldu.

Açılış kurdelesinin kesilmesi ve önceden hazırlanan balonların uçurulması ile ortaya çıkan görsel güzellikten sonra, Mustafa Kemal Turnacıoğlu ve Türkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar 6 katlı mağazanın tüm katlarını protokol misafirlerine gezdirdi. Turnacıoğlu ve Acar Sektörün çekirdeğinden yetişen iki profesyonel iletişimci olmanın rahatlığı ile misafirlerine ayaküstü sektörel konferans verircesine bilgiler aktarırken, personellerinin ne kadar uzman olduklarını kanıtlamak için zaman zamanda onların bilgi vermeleri sağlayarak sektör öncüsü olduğunun altını çizdiler.

İletişim dünyasının alışkın olmadıkları ve Beykoz için özel bir ayrıcalık olan 6 kattan oluşan mağazanın giriş katında, müşterilerin ilk müracaatlarına cevap verilirken, kontör yükleme, fatura tahsilâtı, cihaz ve aksesuar satış hizmetleri verilmekte;

1. katta müşteri hizmetlerine yönelik hizmetler verilirken, bireysel ve kurumsal işlemler yapılmakta;

2. kat yeni nesil akıllı cihazların sergilendiği, ultrabook, tablet gibi ürünlerin satış ve tanıtımının yapıldığı, en keyifli alan olarak göze çarpıyor;

4. kat, iletişim müşterilerini en çok ilgilendiren ve sevindiren bölüm, KVK Teknik Servis te garantili ve harici cihazlar için hizmet verilmekte;

Diğer katlarda kurumsal olarak müşteri memnuniyeti ön planda düşünülerek birçok hizmet için kullanılırken;

6. kat, adeta bir okul gibi, kullanılan cihazların birçok özelliğini bilmeyen tüketiciye aldıkları cihazlar ile ilgili üretici firma tarafından bilgiler verildiği gibi, bu salonlarda şirket içi eğitim ve toplantılarda yapılabilmekte.

P.Bahçe’de, Kadıköy’de ve Kastamonu’da olmak üzere Türkiye genelinde 4 Mağazaya sahip olan firma hızla büyümesini devam ederken, Doğuş Haber ailesi olarak TÜRKCELL TURNACIOĞLU Katlı Mağazasının Beykoz’a kazandırdığı görsel ve iletişim farklılığı için kutluyor ve tebrik ediyoruz.




23-06-2012 6440 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

13-06-2024 Yorum yok. 787
Neyir Erkan Şişman

TUVA

13-06-2024 Yorum yok. 634
Erdal Uzuner

ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR

13-06-2024 Yorum yok. 614
Asiye Çakır

SİZ KAZANDINIZ, BİZ KAYBETTİK...

13-06-2024 Yorum yok. 787
Cüneyt Pulant

BURUK BAYRAM

13-06-2024 Yorum yok. 648
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri

13-06-2024 Yorum yok. 663
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAPRAK DÖKÜMÜ

13-06-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

KURBAN KESMENİN ÖNEMİ?

13-06-2024 Yorum yok. 701
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 564
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 800