Elmalı’da Hazırlanan El Emeği Eserler Beykoz Vakfı’nda Sergilendi

26-06-2026 1214 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Resim Öğretmeni Mehtap Aydoğan’ın Elmalı Mahallesi’nde açtığı resim kursunda, bir yıl boyunca kursiyerleriyle birlikte hazırladığı el emeği, göz nuru eserler Beykoz Vakfı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.


Sergi açılışına Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Çoma, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Zorlu Sakallı, Beykoz Vakfı Müdürü Hüseyin Yaman, kursiyerler, aileleri ve çok sayıda Beykozlu sanatsever katıldı.


Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşma yapan Resim Öğretmeni Mehtap Aydoğan, bir yıl boyunca büyük emek ve özveriyle hazırlanan eserlerin ortaya çıkmasında katkı sunan kursiyerlerine teşekkür etti. Sanatın insan hayatındaki birleştirici ve geliştirici yönüne dikkat çeken Aydoğan, kurs sürecinde sadece eserler değil, aynı zamanda güzel dostluklar ve değerli paylaşımlar da oluşturduklarını ifade etti.


Konuşmaların ardından davetliler sergiyi gezerek kursiyerlerin hazırladığı birbirinden değerli çalışmaları inceledi. Ziyaretçilerden büyük beğeni alan eserler, sanatın ve emeğin Beykoz’daki güzel örneklerinden biri olarak dikkat çekti.


Sanat yolculuğuna kursiyer olarak başlayan Mehtap Aydoğan’ın bugün kendi öğrencilerini yetiştiren bir resim öğretmeni olması da serginin anlamlı detaylarından biri oldu. Aydoğan’ın, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Resim Öğretmeni İlknur Bakoğlu Tabak’ın açtığı resim kurslarına katılarak sanat eğitimine başladığı, daha sonra kendisini geliştirerek usta öğretici olduğu ve bugün kendi kursiyerleriyle eserler ortaya koyduğu belirtildi. İlknur Bakoğlu Tabak ise öğrencisinin kendisi gibi sanat alanında ilerleyerek usta öğretici olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mehtap Aydoğan’a çiçek takdim etti.

 

Etkinliğin sonunda günün anısına Mehtap Aydoğan ve öğrencilerine, sergiyi gezmeye gelen yakınları tarafından çiçek takdim edilerek emekleri için teşekkür edildi.


Sergi açılışını ilçe yerel basınından sadece Beykoz Doğuş Haber Gazetesi takip etti. 



Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Halk Eğitimi Merkezi,Beykoz Vakfı

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


26-06-2026 1214 Yorum yok. Yorum Ekle
Asım Özdemir

GÜZEL BİR SEZON

08-07-2026 Yorum yok. 613
Ozan Derviş

Bir Davet Sadece Bir Mesaj Değildir…

20-06-2026 Yorum yok. 1801
Neyir Erkan Şişman

Her Haberin Bir Emeği Vardır

29-06-2026 1 yorum. 992
Asiye Çakır

Ekrandaki Enkaz: Ruhumuzu Kim Çaldı?

29-06-2026 Yorum yok. 1164
Cüneyt Pulant

Sevdam BEYKOZ

29-06-2026 Yorum yok. 1151
Erdal Uzuner

BOZULAN EKONOMİ VE BOZULAN TOPLUM YAPISI

29-06-2026 Yorum yok. 738
Hacı Arıcı

Baba Dağdır. Sen Evleri Babasız Bırakma Allahım

29-06-2026 Yorum yok. 788
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

İnsan İnsana Şifa Olur mu?

29-06-2026 Yorum yok. 716
Yaprak Akın

Evler Satılıyor mu, Yoksa Sadece Gösteriliyor mu?

22-05-2026 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 12481