TOFD Beykoz’dan Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği

15-05-2025 1138 Yorum yok. Yorum Ekle

Her yıl 10 – 16 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Engelliler Haftası kapsamında TOFD Beykoz Şubesi, Ortaçeşme’deki dernek merkezinde farkındalık günü programı gerçekleştirdi.

 

TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde geçekleşen farkındalık günü etkinliğine, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karakaya, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Safi, SGK Beykoz Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz İlçe Nüfus Müdürü Gönül Can, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK ve Spor Kulübü Temsilcileri ile dernek üyeleri katılım gösterdi.

 

Arzu Başlantı'nın sunumuyla gerçekleşen programın açılış konuşmasını TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe yaptı. Başkan Efe katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında, geride kalan anneler günü ve Engelliler Haftası için bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Konuşması sonrası Saniye Efe’ye Beykoz’un el sanatları tasarım sanatçısı Osman Topuz el emeği göz nuru eserini armağan etti.  

 

Efe’nin konuşmasının ardından, etkinliğin sponsoru Ayşe&Muhammet Ali Akyıldız ve aile bireyleri sahneye davet edildi.

 

Akyıldız çifti uzun yıllardır TOFD Beykoz Şubesi’nin yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini belirtirken, Akyıldız Ailesinin konukları olan Sanatçı Gözde Albayrak ve Şükran Kaymak’da güne katkı koymak üzere etkinliği katıldılar.

 

Akyıldız Ailesi’nin selamlama konuşması sonrası, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, TOFD Beykoz Şubesi adına hazırlanan plaketi aileye takdim ederken, programa katılan engelli bireylerin annelerine, anneler günü anısına hediyeler takdim edildi.

 

Plaket töreninin ardından Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karakaya, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak ile Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan’da güne özel duygularını katılımcılarla paylaştı.

 

Konuşmaların ardından bağışçılar tarafından hediye edilen akülü ve tekerlekli sandalyeler Beykoz’un engelsiz aslanlarına teslim edildi.

 

TOFD Yönetim Kurulu Üyesi ve Resim Öğretmeni İlknur Bakoğlu Tabak, güne özel hazırladığı stantta davetlilerin fırça ile tuallere tanışmasını sağladı, ilk fırça çalışmasını Ayşe Sarıoğlu Akyıldız gerçekleştirirken, sonrasında davetliler stantta büyük ilgi gösterdiler.

 

Etli pilav, ayran ve tatlı ikramının yapıldığı farkındalık günü etkinliği, katılımcıların bir süre kendi aralarındaki serbest sohbetlerin ardından sona erdi.



Anahtar Kelimeler : Beykoz,Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği,TOFD Beykoz Şubesi,Saniye Efe

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


15-05-2025 1138 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

YÜZE DOST, KALBE HAİN OLMAMAK

23-04-2026 Yorum yok. 1525
Neyir Erkan Şişman

HAYATTAN KOPAN BIR NESİL

23-04-2026 Yorum yok. 756
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

GELİŞEN TEKNOLOJİ İLE İNSANLIK NEREYE...?

23-04-2026 Yorum yok. 639
Asiye Çakır

BEYKOZ SİYASETİNDE HAFIZA KAYBI

23-04-2026 Yorum yok. 1059
Hacı Arıcı

RUHUN GÜCÜ

23-04-2026 Yorum yok. 674
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BİR NESLİ KAYBETMEDEN…

23-04-2026 Yorum yok. 533
Yaprak Akın

Sahadaki Gerçekler: Görünenin Ötesi

23-04-2026 Yorum yok. 541
Erdal Uzuner

MART GÜNDEMİ

17-03-2026 Yorum yok. 2620
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 5507
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 11213