Yakup Aksoy’un Karikatür Sergisinde Beykoz’un İzleri

25-04-2025 683 Yorum yok. Yorum Ekle

Hayatının 23 yılını Beykoz’da geçiren Karikatürist Yakup Aksoy, Karasu Köprübaşı’nda açtığı sergide, hayatından kesitleri, karikatürlerine taşıdı. Serginin en dikkat çeken bölümlerinden biri olan Beykoz kısmı, sanat severlerin yoğun ilgisiyle takip edildi.


“Hayatımın önemli bir kısmını Beykoz'da geçirdikten sonra, Karasu'ya yerleştim. Sergimde Beykoz olmasa hayatımı tam anlamıyla anlatmış olmazdım” diyen Aksoy, eserlerinde Beykoz’un tanınmış simalarına da yer veriyor.  Sergiye Beykoz’dan eklenen esintide, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, yine Beykoz’un unutulmaz simalarından İsmet bulunuyor.


Aksoy, “bu özel sergiyi ileride Beykoz’da da açmak istiyorum. Buradan tüm Beykozlulara Selam olsun. Kısmetse Vapur Kafe’de tüm dostlarımla buluşmak istiyorum.” dedi.


Serginin yanı sıra birkaç gün sonra gerçekleştirecekleri Ahde Vefa etkinliğinden bahseden Yakup Aksoy, “Cenazelerde ayaküstü sohbetlerde değil, hayattayken buluşalım dedim ve ilkini yine Beykoz’da gerçekleştirdiğim buluşmaların, sonuncusunu 27 Nisan Pazar günü Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştireceğim” dedi.


Etkinlikte Karasu’nun en yaşlı ve kıymetli büyüklerinin bir araya gelerek, dededen toruna bir köprü kurmayı hedeflediğini anlatan Aksoy, herkesi bu özel etkinliğe davet etti.

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Sakarya,Karasu,Yakup Aksoy,Karikatür

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


25-04-2025 683 Yorum yok. Yorum Ekle