Yarım Kalan Paşabahçe Mahalle Buluşması Tamamlandı

29-06-2024 1065 Yorum yok. Yorum Ekle

Kurban Bayramı’ndan önce gerçekleşen ve toplantının devam ettiği sırada aniden bastıran şiddetli sağanak yağıştan dolayı ileri bir tarihe ertelenen Paşabahçe Mahalle Buluşması tamamlandı.

 

Paşabahçe Mahallesi meydanında bulunan Atatürk Parkı’nda gerçekleşen mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler’e Belediye Başkan Yardımcıları Bilgehan Murat Miniç, Müfit Yetkin, Taner Aksu, Turgay Sucuoğlu ile birlikte Hukuk İşleri Müdürü Av. Şeyma Çobanoğlu, Plan Proje Müdürü Zeynep Atabey Bölükbaşı, İmar ve Şehircilik Müdürü Emre Genç, Zabıta Müdürü Murat Avşar, Veteriner İşleri Müdürü Turgut Özdemir, Ruhsat ve Denetim Müdürü Murat Öztürk, Temizlik İşleri Müdürü Akif Kılıç, Park ve Bahçeler Müdürü Zehra Gökçek ve Fen İşleri Müdürü Murat Çabuk eşlik etti.

 

Paşabahçe Mahalle Buluşması’nın vatandaşlar dışındaki konukları ise CHP Beykoz Belediye Meclis Başkanvekili Gülsüm Arıkan Yılmaz ve Meclis Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cengizhan Turaman, Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Aydın, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Derneği Başkanı Erdal Öztürk oldu.

 

Toplantı, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in açılışı ile başladı.

 

Konuşmasında Başkan Köseler, geçtiğimiz haftalarda sekizincisi gerçekleşen Paşabahçe Mahalle Buluşması’nın aniden bastıran sağanak yağmur dolayısıyla yarım kaldığını, Paşabahçe Mahallesi buluşmasını tamamlamadan bir başka mahallede toplantılara devam etmediklerini ifade ederek, belediye yetkililerinin vatandaşlarla gerçekleştirdiği anket verilerini paylaştı.

 

Başkan Köseler anket kapsamında Paşabahçe Mahallesi genelinde 144 hane ile görüşüldüğünü ve 317 talep toplandığının altını çizerek, vatandaşların 76’sının temizlik, 34’ünün ilaçlama, 34’ünün zabıta, 22’sinin park ve bahçeler, 19’unun ulaşım, 16’sının sokak hayvanları, 16’sının yol bakım, 15’inin üst yapı yatırımları, 11’inin alt yapı yatırımları, 10’unun imar konularında sorunlarını belirttiğini söyledi.

 

Konuşmasının sonunda Başkan Alaattin Köseler, vatandaşlardan gelen talebi en iyi şekilde değerlendirerek bir sonraki toplantıya kadar sorunları minimuma indirmek için çalışacaklarını kaydetti.

 

Konuşmasının ardından Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köserler, vatandaşlardan taleplerini almadan önce Belediye Müdürlerinin kendilerini tanıtmalarını istedi.

 

Belediye Müdürlerinin kendilerini tanıtımı sonrası Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Aydın’ın gerçekleştirdiği selamlama konuşmasının devamında söz mahalle sakinlerine bırakıldı.

 

Paşabahçe Mahallesi sakinleri; ilçenin çeşitli mahallelerine yapılan prestij caddesi uygulamasının Paşabahçe Mahallesi’ne de uygulanması, ulaşım alanında Soğuksu-Paşabahçe arasında çalışan minibüslerin semt pazarı kurulan günlerinde Paşabahçe’nin Karagözsırtı olarak ifade edilen noktasından geçmesi, sokak hayvanlarını bakımı, ilaçlama, yapımı 1924’e dayanan Paşabahçe İlkokulu’nun durumu, Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi’nin kapalı spor salonu ihtiyacı gibi pek çok sorunu Başkan Köseler ve ekibine ilettiler.

 

Sorunlara tek tek cevap veren ilgili Müdürlerin ardından konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, tüm sorun ve talepleri tek tek not aldıklarını, toplantının başında söylediği gibi bir sonraki toplantıya kadar sorunları minimuma indirmek için üst düzeyde çalışacaklarını söyledi.

 

Başkan Köseler’in kapanış konuşması sonrası ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği Paşabahçe Mahalle Buluşması sona erdi. 



 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


29-06-2024 1065 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

Dokuzuncu köy ile onuncu köy arasında yolculuk...

26-09-2024 Yorum yok. 894
Neyir Erkan Şişman

SAHİP ÇIKIN

26-09-2024 Yorum yok. 748
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

OZAN DERVİŞ İLE DOBRA DOBRA...

26-09-2024 Yorum yok. 774
Tuncay Ünde

Beykoz Devlet Hastanesi’nde Önemli Gelişme

26-09-2024 Yorum yok. 846
Yaprak Akın

Boğaziçi İmar Kanunzedeleri-3-

28-09-2024 Yorum yok. 725
Erdal Uzuner

KONUT SORUNU VE DÖNÜŞÜM

26-09-2024 Yorum yok. 802
Hacı Arıcı

BEYKOZ’DA GENÇLER VE GENÇ BİR SİYASETÇİ

26-09-2024 Yorum yok. 947
Cüneyt Pulant

Ümidimiz umutsuzluğa döndü...

26-09-2024 Yorum yok. 898
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

28-08-2024 Yorum yok. 1054
Asiye Çakır

ERİYORUZ !...

28-07-2024 Yorum yok. 1495