BEDES Meşale Anneleri’nden “100. Yıl Atatürk ve Devrimleri” Sunumu

07-06-2024 613 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Eğitime Destek Derneği(BEDES)’nin Fikir Meydanı Projesi kapsamında Meşale Annelerin hazırladığı “100. Yıl Atatürk ve Devrimleri” sunumlarının 10.’sunu “Soyadı Kanunu, Ağırlık Birimleri, Uzunluk ve Takvim Birimleri” ile devam etti.

 

Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda gerçekleşen sunuma Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel ve Yönetimi, BEDES’in Meşale Anneleri ve derneğe gönül verenler katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını BEDES Başkan Yardımcısı Hatice Kaya gerçekleştirdi.

 

Kaya “100. Yıl Atatürk ve Devrimleri konulu sunumlarımızın bugün onuncusunu sahneleyecek annelerimiz. Bizler Cumhuriyetimizin ilanından bu yana, Atatürk’e dair izleri takip ederek bugünlere geldik. Dedik ki Atatürk en çok onu anlayarak anılır. Onun bütün devrimlerini sizlerin sayesinde biz de hatırladık ve özümsedik. Bir kez daha ona hayran kaldık. Atatürk bir tanrı değildi, hepimizden üstün bir insanda değildi. Ama onun başardıkları inanılmazdı ve bugün 21. yüzyılda dünya görüşümüz ondan esinlenmeli.” şeklinde konuşmasına devam etti.  

 

BEDES Başkan Yardımcısı Hatice Kaya’nın konuşması sonrası Grup Liderleri Zeynep Cömert ve Işın Alipaça yönetiminde BEDES Meşale Anneleri sahneye davet edildi.

 

Meşale Anneleri, BEDES’nin Fikir Meydanı Projesi kapsamında “100. Yıl Atatürk ve Devrimleri” sunumlarının onuncusunda “Soyadı Kanunu, Ağırlık Birimleri, Uzunluk ve Takvim Birimleri” konularını katılımcılara aktardılar. 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


07-06-2024 613 Yorum yok. Yorum Ekle