Giresunlular Beykoz’da 33. Yayla Şenliği’nde Buluştu

02-06-2024 860 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykozlu Giresunlular Derneği ile özdeşleşen Yayla Şenliği’nin 33.’sü Beykoz Spor Ormanı’nda gerçekleşti.

 

Hayrullah Usta’nın Başkanlığını yaptığı Beykozlu Giresunlular Derneği’nin 33 yıldır aralıksız sürdürdüğü Yayla Şenliği’ne bu yılda katılım bir hayli fazlaydı.

 

Başta Beykoz’dan olmak üzere, İstanbul ve çevre illerden de Giresunluların katılım sağladığı Beykozlu Giresunlular Derneği’nin 33. Yayla Şenliği’ne Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu, Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Bülent Kılıç ve STK Temsilcileri katıldı.

 

Bir önceki yayla şenliğinde olduğu gibi Musa Ada ve CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gökhan Taneri Vural’ın sunumunu üstlendiği yayla şenliğinde, Karadeniz müziğinin sevilen isimleri Hakan Köntek, Baransel, Hüseyin Çendeoğlu, Şerif Topal, Ömer Fazlı Sivri ve Ali Karakoç sahne aldı.

 

Gün boyu gerçekleşen Yayla Şenliği’ne katılım sağlayan siyasilere zamanın el verdiği ölçüde selamlama konuşması yapmaları için söz verilirken, günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Hayrullah Usta yaptı.

 

Başkan Usta, bu yıl 33.’sünü gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıkları Yayla Şenliği’ne katılımları için tüm misafirlerine teşekkür ederek sözlerine başladı. Konuşmasının devamında Usta, günümüzde dernekçiliğin unutulmaya yüz tuttuğunu ifade ederek, özellikle gençlerin ve tüm hemşerilerinin derneklerine sahip çıkmaya davet etti.

 

Konuşmasının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm Şehitleri ve ahirete intikal eden Gazileri, 42. ve 47. Gönüllü Alaylarının Komutanı Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan ve Topal Osman Ağa’yı rahmet ve minnetle anan Dernek Başkanı Hayrullah Usta, yetkililerden Topal Osman’a iade-i itibar yapılmasını istedi.

 

Dernek Başkanı’nın konuşmasının ardından ilçedeki yoğun haber trafiğinden dolayı 33. Beykozlu Giresunlular Derneği Yayla Şenliği’nden ayrıldık.  


Gerçekleştirdiği selamlama konuşması sonrası bir başka etkinliğe katılmak üzere etkinlikten ayrılmak üzere olan Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, vatandaşlara Giresun’un ünlü Görele Dondurması’ndan ikram etti.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


02-06-2024 860 Yorum yok. Yorum Ekle