Kanlıcalılar Sorunlarını Başkan Köseler’e Aktardı

31-05-2024 695 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Mahalle Buluşmaları Kanlıca Mahallesi’nde gerçekleşti, Başkan Köseler, Kanlıca Mahallesi sakinlerinin sorunlarını tek tek not alarak ilgili belediye birimlerine konunun çözümü için talimat verdi.

  

Mahalle Buluşmasına CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ayten Gürses ve çevre Mahallelerin Muhtarları, katılım gösterdi.

 

Kanlıca Meydanı’nda gerçekleşen mahalle buluşmasına Belediye Başkan Yardımcıları Bilgehan Murat Miniç, Taner Aksu, Müfit Yetkin ve Turgay Sucuoğlu, Fen İşleri Müdürü Murat Çabuk, Zabıta Müdürü Murat Avşar, Hukuk İşleri Müdürü Şeyma Çobanoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Emre Genç, Emlak İstimlak Müdürü Nebi Canlı, Ruhsat ve Denetim İşleri Müdürü Murat Öztürk, Veteriner İşleri Müdürü Turgut Özdemir, Plan ve Proje Müdürü Zeynep Atabey Bölükbaşı ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Akif Kılıç ile birlikte katılan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, mahalle buluşması öncesi Beykoz Belediyesi çalışanlarının gerçekleştirdiği anket doğrultusunda Kanlıca Mahallesi’nin sorunlarını tespit ettiklerini bu sorunların; sokak hayvanları, temizlik, park bahçeler, ulaşım, üst ve alt yapı, yol bakım, imar, kültür sanat, sosyal yardım, kentsel dönüşüm, ilaçlama olduğunu ifade ederek sözü Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ayten Gürses’e verdi.


Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ayten Gürses, mahallelilerin talepleri doğrultusun da hazırlayarak Başkan Köseler ve Ekibine ilettiği sorunları mikrofondan dile getirdi.

 

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ayten Gürses’in konuşmasının ardından söz mahalle sakinlerine verildi. Kanlıcalılar bizzat yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini Başkan Köseler ve ekibine aktardı.

 

Sorunları tek tek not alan Başkan Köseler, ilgili Müdürlerin vatandaşa birinci ağızdan cevap vermesini sağlayarak sorunların çözümü için talimat verdi.

 

İlçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği mahalle buluşması Başkan Köseler’in kapanış konuşmasıyla sonlandı.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


31-05-2024 695 Yorum yok. Yorum Ekle