Anadolu Hisarı Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Pilav Gününde Buluştu

27-05-2024 648 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’un bilinen eğitim kurumlarından ve önceki adı Anadolu Hisarı Anadolu Ticaret Meslek Lisesi olan 2016’dan itibaren de, Şehit Murat Akdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olan okulun mezunları, yaklaşık 20 yıllık bir aranın ardından pilav gününde buluştu.

 

Beykozlu İş İnsanı ve aynı zamanda Anadolu Hisarı Anadolu Ticaret Meslek Lisesi mezunu, City NG firmasının sahibi Kenan Enci’nin sponsorluğunda gerçekleşen pilav gününe katılım oldukça yoğundu.

 

Okulun mezun öğrencilerinin yanında, okulda görev yapmış öğretmenlerinde katılım gösterdiği pilav günü, City NG Firması Sahibi Kenan Enci’nin açılış konuşmasıyla başladı.

 

Enci "Hepinize kalımınız için teşekkür ediyorum. Eminim sınıflarınızı ziyaret ederek anılarınızı tazelediniz. Aramızdan ayrılan öğrenci arkadaşlarımız ve öğretmenlerimiz var. Eminim onlar da burada ve bizlerle bu anı, bu zamanı yaşıyorlardır. Ben sevgili öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin bir sonraki yıllara yansıması için bu etkinlikleri kendi sayfanızda paylaşmanızı istiyoruz. Çok uzun yıllar yapılmayan bir etkinliğin biz yeniden başlatalım ve sürsün dedik. Çünkü bu okul bunu hak ediyor. Her şeyden önce sizin okulunuz, gelip gitmeniz gereken ve anılarınızı tazelemeniz gereken bir etkinlik, geçmişiniz burada sizi bekliyor.” şeklinde konuştu.

 

Kenan Enci’nin konuşmasının ardından Şehit Murat Akdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Umurca’da katılımcılara hitap etti.


Okul Müdürü Ömer Umurca’nın konuşması sonrası okulun kurucularından olan ve ilk Okul Müdürü Recep Engin adına kızı Güzin Engin ve Okulda görev yapmış öğretmenlere teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Anadolu Hisarı Anadolu Ticaret Meslek Lisesi mezunları ve öğretmenleri, 20 yıllık bir aranın ardından düzenlenen pilav gününde, eski okul yıllarını anımsayarak yad ettiler.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


27-05-2024 648 Yorum yok. Yorum Ekle