Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Miniklerinden Yıl Sonu Gösterisi

13-05-2024 541 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Halk Eğitimi Merkezi’nin açtığı resim, müzik ve resim kurslarında bir yıl boyunca eğitim gören öğrenciler için Beykoz Vakfı’nda yıl sonu sergisi düzenlendi.


Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müzik Öğretmeni Gülsel Tuna, Halk Oyunları Öğretmeni Hacer Koptagit ve Resim Öğretmeni Tuğba Cengiz’in açtığı kurslarda eğitim gören öğrencilerin yıl sonu gösterisine Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Çoma, Beykoz Vakfı Başkanı Adem Çalışkan ile çok sayıda veli katılım gösterdi.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk olarak Halk Oyunları Öğretmeni Hacer Koptagit’in öğrencileri sahne aldı.


Halk oyunları gösterisinin ardından Müzik Öğretmeni Gülsel Tuna’nın yönlendirmesinde öğrenciler piyano ve gitarda solo gösterilerini sergiledi.


Halk oyunları ve müzik dinletisinin ardından Beykoz Vakfı fuayesinde kurulan resim sergisine geçildi. Resim Öğretmeni Tuğba Cengiz ile öğrencilerinin hazırladığı sergi, velilerden tam not aldı.


Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Çoma ve Beykoz Vakfı Başkanı Adem Çalışkan öğrencilerle tek tek sohbet etti.


Programı ilçe yerel basınından sadece Doğuş haber takip etti. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.


13-05-2024 541 Yorum yok. Yorum Ekle