Beykoz’un İmar Sorunu Trabzonlular Derneği’nde Masaya Yatırıldı

04-05-2024 1010 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Trabzonlular Derneği; kentsel dönüşüm, rezerv alan, riskli alanlarla ilgili mevzuatlar ve Beykoz’un imar sorunlarının masaya yatırıldığı bilgilendirme toplantısı düzenledi.


Beykoz Doğuş Haber Gazetesi Köşe Yazarı Erdal Uzuner’in Başkanlığını yaptığı Beykoz Trabzonlular Derneği’nin bilgilendirme toplantısı, derneğin Kavacık’ta ki merkezinde gerçekleşti.

 

Hukukçu Sait Karabulut ve Dernek Başkanlığı’nın yanında Şehir Plancısı kimliği de olan Erdal Uzuner’in konuşmacı olduğu toplantıya ilgi duyan vatandaşlar katılım gösterdi.

 

Toplantının açılışını yapan Beykoz Trabzonlular Derneği Başkanı Erdal Uzuner, Beykoz’un kanayan yarası haline gelen  kentsel dönüşüm, rezerv alan, riskli alanlarla ilgili mevzuatlar ve Beykoz’un imar sorunlarının görüşüleceği toplantıya Beykoz Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve STK Temsilcileri’ni davet ettiklerini ama sadece konuya ilgi duyan Beykozlu vatandaşların toplantılarına katıldığını belirterek kendilerine teşekkür etti.

 

Açılış konuşması sonrası Uzuner, sözü Hukukçu Sait Karabulut’a bıraktı. Karabulut, ilgi duyan Beykozlularla böylesine önemli bir konu üzerine karşılıklı görüş alışverişi içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı.

 

Karabulut, kentsel dönüşüm, rezerv alan, riskli alanlarla ilgili mevzuatlar üzerine katılımcıları bilgilendirerek, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

 

Hukukçu Sait Akbulut’un ardından Dernek Başkanı ve Şehir Plancısı Erdal Uzuner Beykoz’un imar, mülkiyet ve kentsel dönüşüm sorunları üzerine bilgilendirici sunumunu gerçekleştirdi.

 

Sunumu sonrası Uzuner’de katılımcılardan gelen soruları cevaplamayı ihmal etmedi. Toplantıyı ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber takip etti.

 

Beykoz Doğuş Haber Gazetesi olarak baştan sona takip ederek, okuyucularımızı daha anlaşılır bir şekilde bilgilendirmek için video kaydına aldığımız toplantının yaklaşık iki saatlik kaydını(baştan sona) okuyucularımıza aktarıyoruz.  


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


04-05-2024 1010 Yorum yok. Yorum Ekle